Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges ilyen?

Lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés

Depresszió miatt érzelmi változás? Hogy felteszem egy ember aki nagyon fontos volt az iránt nem érzek semmit

.. Üresség érzése nem látok semminek sem értelmét.. Depresszió miatt lehet érzéketlenseg? Mindennapok szenvedve elem meg nem tudom boldog pillanatokat meg élni..

2021. máj. 27. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. máj. 27. 09:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Haloperidol Richtert írt fel a pszhiater írta fel depresszióra ez jó?
2021. máj. 27. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A Haloperidol antipszichotikum és nem antidepresszáns. Az orvos ezt nem írja fel sima depresszióra, inkább bipoláris zavarra.
2021. máj. 27. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Haloperidolt skizoknak adnak zartosztalyon... Inkabb antidepresszans kene vagy hangulatstabilizalo.
2021. máj. 27. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát valami akkut polimorf pszichotikus zavar (Skrizofenia tünetek belül) De a szakember végig sem hallgatta a szavaimat és ki forgatta amiket mondtam és ez lett a vége...hogy ilyen betegséget állított be nekem.
2021. máj. 27. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kellett befekudni ?
2021. máj. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!