Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kezelni a general...

Hogyan lehet kezelni a generalizált szorongást?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 éve ért egy olyan "trauma" egy betegség által amikor 2 hétig a halálomon voltam, és abban az időben valami eszméletlen módon szorongtam, és rosszul éreztem magam, mostanra kicsit enyhült a dolog ,de mostanság kezd kiújulni minden tünetével. Nektek akiknek hasonló a helyzetetek, hogy gyógyultatok ki ebből, vagy mivel enyhítetéttek ezt? Annyira megkeseríti az életem, hogy valami borzasztó, és még csak 20 éves vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy fogok így leélni még x évet.Tényleg bármilyen tanács segítene.

2021. máj. 25. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Nekem is volt, de kigyógyultam.
Nekem is volt, de enyhült.
Nekem is van, de nem enyhült/gyógyultam ki belőle.
Nekem más mentális "betegségem/állapotom" van.
9 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
En egy éve sokkot kaptam, azóta egyre rosszabbul vagyok.
2021. máj. 25. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segítségével.
2021. máj. 25. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem sehogy. Vagy gyógyszerfüggő leszel, vagy így éled le az életed. Én az utóbbit választottam, a feleségem úgy néz ki az előbbit.
2021. máj. 25. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig reménykedtem hogy rendbe jövök: gyógyszerrel, terápiával, drasztikus környezet változtatással.
2021. máj. 25. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondják, először is fejben dől el. Hatalmas munka, és folyamatos.

Én azt mondom, hogy életmódváltás kell. Kell egy nagy adag hit is, hogy amit elkezdesz terápia segít. A hit ahhoz, hogy megfogsz gyógyulni, néha nagyon nehéz. Annyi módszer van, hogy ne gyógyszerezzenek. Nekem a Theta healing segített és a jóga, meditáció, zene, mozgás, pozitív emberek. Igen tudom most lehet savazni, hogy a Theta ilyen meg olyan kamu, de én hiszek benne, és segített is megérteni bennem zajló dolgokat. Én a neten olvasgattam sokat hova merre menjek, természetgyógyász, pszichológus, végül megtaláltam. Gyógyszert nem voltam hajlandó szedni, gyógynövények segítségemre voltak. Kell hozzá egy támogató társ, család is bizony a lelkiekben. Úgy gondolom a legtöbb embernek vannak ilyen időszakai, az a nem mindegy, hogy hogyan kezeled. Igen, nagyon nehéz elindulni, és fenntartani, de megéri.

2021. máj. 27. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mélylélektani terápiával (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi módszerek).
2021. máj. 30. 20:50
 7/11 anonim válasza:
ff
2021. máj. 31. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan az 5oshoz. Én is relaxációval, meditációval. 20 évesen értem el oda, hogy letettem hogy mentálisan beteg szülő mellett nőttem fel, kegyetlen szorongást szüntettem meg. Pszichológus csak enyhítette, gyogyszertol rosszabb lett
2021. jún. 4. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság veled azóta kedves kérdező?
2021. jún. 22. 15:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed #9-es igazából edzek, csinálom a kis mindennapjaim borzalmas 2 heten vagyok túl igazából kicsit ki vagyok merülve lelkileg. És veled?
2021. jún. 22. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!