Kényszer, hogy elköltözz otthonról de képtelen vagy elképzelni, hogy egyedül élj és örömet okozzon? Hogyan lépsz ezen túl?
Már ismerem szüleim összes olyan tulajdonságát ami elköltözésre késztet
De ugyanakkor, már éltem egyedül ( most költöztem vissza egy fél éve ), és tudom milyen kegyetlen nagy magány vár az emberre, amikor nincsenek ott a barátai vagy nincsen barátnője.
És ez baromira elveszi a kedvemet az egésztől,
Munkahelyet még találnék, ha komolyan venném a keresés, de nem tudom, hogy hogyan tegyem, ha ennyi erő nincs most bennem
A szüleidnél ott vannak a barátaid? Nem értem.
Másik városba kell költöznöd?
A rossz tulajdonságaik ellenére is inkább maradsz a szüleidnél csak ne legyél egyedül?
Szerintem ha egyedül élsz, akkor jönnek hozzád a barátaid amikor akarnak, te akkor és oda mész ahova akarsz. Azt csinálsz amit akarsz. Keress hobbit amivel lefoglalod magad, járj társaságba. Minden ember ezt csinálja :D
Nem, barátaimnak van saját élete, ezért évente 1x találkozunk, tehát rájuk nem számíthatok bármi pszichés támogatásra
Nincs konkrét város de nem is ez számít
Egyedül éltem korábban, és nem találtam olyan társaságot ahol jól érezném magam és ez ment évekig, és nagyon lefárasztott, és emiatt egy időre elfogadtam, hogy legalább ne kelljen dolgoznom, hanem visszavegyek, de ezt csak úgy tudom megtenni, ha elviselem a szüleimet, vagy a híd alá, de ez egy fokkal jobb annál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!