Róbert dávid kérdése:
Kegyetlen rossz velem az élet nem szeretnék így tovább élni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én csak egy normális életre vágyom hogy legyen egy normális munkahelyem és eljem az életemet. 30 éves vagyok és ahogy mennek az évek egyre betegebbnek érzem magam. Reménytelennek érzem magam.hiaba vagyok fiatal még nem vár semmi csak a szenvedés. Edesanyukammal élek nemtudok dolgozni be akar az orvosom és anyukám is egy otthonba lakni. Engem senki nem szeret a stílusom miatt és ebbe untam fasultam bele már. Nagyon nehéz az élet és higyjetek el 10 évvel ezelőtt jobban voltam! Úgy érzem ha anyukám már nem szeret a sok veszekedés miatt nincs miért élnem. Kegyetlen az élet velem. Nincs. Hobbim nem is akarok jelen állapotokban. Ugyerzem már semmi sem olyan mint régen. Lehet megvan mindenem de mit ér ez ha az ember lelkileg egy sérült. Minden kis dolgon elsirom magam. És ha mondom anyukámnak hogy öngyilkos akarok lenni nem reagál semmit. Mondtam is neki hogy ezt azért csinálom mert segelykialtas. Ő meg azt mondta ja persze.apam ott hagyott mikor megszulettem. Szóval öt nem ismerem már nem is akarom. Sajnálom anyukámat és jobbá akarok tenni mindent de mintha egy pszichopata lennék. 30F2021. máj. 19. 15:50
1/9 anonim válasza:
Barátok , barátnő? Ezek nelkul tenyleg sivár az élet...
2/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek. Az előbb vagdostam a kezemet
2021. máj. 19. 15:56
3/9 anonim válasza:
miért nem tudsz dolgozni? vagy mi alapján akar téged otthonba rakni? Mi a betegséged?
4/9 anonim válasza:
Nem írtad le, hogy miért nem tudsz dolgozni.
Járj el konditerembe vagy crossfittre vagy akárhová, ahol emberek között vagy! Ilyen helyeken tudsz barátokat is szerezni! Kell valamilyen hobbi meg barátok!
Ezek nélkül tényleg szörnyen unalmas, jellegtelen az élet...
5/9 anonim válasza:
De ne húzzatok már le jobban..most honnan akasszon le barátokat ha eddig nem voltak? Attól még lehet elni. Legyenek céljaid, utazz el egy szép helyre, foglald el magad. A többi jön magától.
6/9 anonim válasza:
Ha le írnád, hogy milyen betegséged van és hogy miért akarnak téged otthonba rakni úgy talán, könnyebben tudnánk segíteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Skizofrénia
2021. máj. 19. 16:14
8/9 anonim válasza:
A skizofrénia egy olyan betegség amire te itt ezen az oldalon nem fogsz segítséget kapni.
Van egy ismerősöm és ő is skizofréniás, és ezt csak is orvos által elő írt gyógyszeres, pszichoterápiás és életmódváltással kezelésekkel lehet valamennyire gyógyítani.
Teljesen nem lehet meg gyógyítani a beteget, de valamennyire lehet csökkenteni az ezzel járó tüneteket.
Próbálj ki új dolgokat még akkor is ha nem érdekel.
9/9 anonim válasza:
Skizofréniával be lehet kerülni védett munkahelyre. Azt próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!