#3 Próbáltam a Googlet, de nekem nem igagazán adott be olyan oldalakat, amik konkrétan leírnák milyen is egy ilyen hely :/
(Köszönöm, hogy válaszoltál! :D)
2021. máj. 17. 22:33
5/9 anonim válasza:
Nem jó, màshol nyaralj.
Nekem sikerült a 20. szülinapi bulimat rehabra rendezni.
A legnehezebb esetekre vannak tervezve, vagyis 10 éve ez volt. A többinek meg úgysem árt. Valahogy illúzióromboló, hogy elképzeled, hogy pihensz egy ilyen helyen egy kicsit, majd első nap rájössz, hogy ezt benézted.
Bezárva nem vagy elmehetsz bármikor amikor akarsz, csak utána nem biztos, hogy visszamehetsz.
Ennek ellenére nehéz úgy, hogy a családod tuti nem enged be otthon amiért leléptél.
2021. máj. 18. 00:35
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm a válaszodat, és remélem, hogy már jobban vagy! :( <3
2021. máj. 18. 14:22
7/9 anonim válasza:
Jól vagyok köszönöm.
2021. máj. 18. 14:34
8/9 anonim válasza:
Nagyon rossz. Nem is a "tisztaság" végett, hanem mert ott nem lehet egyedül lenni. Folyton van valami program, stb, és az embernek ott nincs "magán szférája". Pl én szociális fóbiás vagyok, és kb egész életemben egyedül voltam. Csak 2 párkapcsolatom volt életembe, amikor valakit közel tudtam engedni magamhoz. Közben pedig súlyos drogfüggő vagyok, és egyedül eddig nem sikerült tartósan leállnom a narkózással. Mégis a rehabról inkább kijöttem, mert 2 hét után én azt nem bírtam. Inkább kijöttem onnan, pedig tudtam hogy majd a híd alatt alszok. Az az igazság hogy nekem olyan nehéz bárkik közé is beilleszkednem, hogy annál már az is jobb ha egyedül ér véget a történetem csövesként egy békés kis erdőben. Mivel így látom ezt, és a szocializálódás számomra lehetetlen, ezért kb el kell fogadnom hogy valószínű sosem lesz olyan életem amit szeretnék, és ha így folytatom még pár évem lehet vissza. (Egy függő.)
2021. máj. 21. 12:27
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Légy nagyon erős! Szorítok neked, nagyon sajnálom!🥺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!