Majdnem minden éjszaka felülök álmomban, és egy ideig úgy alszom tovább. Ennek mi lehet az oka?
Felülök törökülésbe, a combomra könyöklök, es a két tenyeremen támasztom meg/temetem a fejem. :D
Többnyire kifejezetten jól alszom, eddig semmi konkrét dologhoz nem tudtam kötni a jelenséget. Talán stresszes időszakokban gyakrabban előfordul, de nemrég megtudtam, hogy néha már kisgyerekként is csináltam ezt.
Semmi problémát nem okoz egyébként, csak úgy tűnik, hogy a fejem súlyától fáj a csuklóm évek óta. :D
A párom szokott visszahúzni vízszintbe, semmi dráma, alszok tovább.
Valaki jár hasonló cipőben? Érdemes lenne ezzel kezdeni valamit?
29/N
A stressz okozhatja ,igen.
Vagy visszafojtott agresszió, hasonlók.
Olyasmi dolog mint az alvajárás, az is általában stresszesebb napokon aktívabb.
Alvajárás gyengébb formájának hangzik.
Én alva járva pudingot szoktam enni.
Lejjebb vettem a hűtő hőmérsékletét, hogy felébredjek a hidegre és ne fosszam ki a készletet.
Most itt ülök egy bontott pudinggal, fagyott nyelvvel és nem tudom mit kezdjek a helyzettel.
Neurologia, alvasvizsgalat.
Ne bagatellizaljatok el, rem magatartászavar lehet,ami a későbbi pakrinson korral egyuttjarast mutat,ha lehet,idejeben be kell avatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!