Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem segít a xanax?Pesig...

Miért nem segít a xanax?Pesig antidepit is szedek.este.

Figyelt kérdés
Covidosak voltunk.Volt,h nem szedem kb masfel hetig az antidepit az ido alatt meg szedtem a gyogyszereket covidra meg szurtam magam.Nem ereztem akkor szorongast.Utana elkezdtem szefni ujra.Es nikor a parom ujra elkezdett dolgozni covid utan elkezdtem szorongani,hogy csak az 5 eves lanyommal vagyok itthon mert ra nemsokara a nagyobbik lanynak is ujra indult a suli.Parom este fel 7 7 utan jar haza.Hiana beveszem a xanaxot nem vagyok jol.Semmihez nincs kedvem.Szorongok,etvagytalan vagyok.Es mikor itthon van is mar.Holnap megyek dokihoz.Nemtudom,hogy az miatt lett e,hogy nem szedtem egy ideig az antidepit es most delerositette a tunetemet.0,25 xanaxot szedek 1 db ot,ha bevettem belole.Most is 2ot vettem be,de ugyanugy lehangolt,kedvetlen vagyok.Általaban delutan jobban vagyok.Van,hogy nem erzek olyankor semmi bajt.Más is volt ilyen cipoben?Nemtudom,hogy most mivel escitilt szedek megemeli az adagot vagy uj antidepit ír?Mert szerintem a xanax hasznalna,ha az antidepi jó lenne.

2021. máj. 16. 12:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem,hogy evekota szedem ezeket es eddig bevallt
2021. máj. 16. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Az időjárás nem befolyásolt soha? Anyukám szed hasonló gyógyszert és most sokkal fáradékonyabb. Én is érzem magamon. De az hogy nem szedted egy ideig simán bekavarhatott. Ha mész dokihoz már úgyis megmondja a tutit.
2021. máj. 16. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy nem szedted az antidepit. Ilyenkor a tünetek visszatérnek, ezért fokozódott a szorongásod is.

"Mert szerintem a xanax hasznalna,ha az antidepi jó lenne."

A Xanax nincs összefüggésben az antidepivel. Bármit is szedsz, a Xanax használ vagy magasabb dózis kell, mert már hozzászokott a szervezeted.

(Xanax semmire sem jó, ha abbahagyod, akkor visszatérnek a tünetek. Ha szeded, akkor egy idő után egyre magasabb dózis kell, hogy elérd a nyugtató hatást. A depresszió és a szorongás pszichoterápia és antidepi kombinációjával küzdhető le.)

2021. máj. 16. 14:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Volt,h csak xanaxot szedtem antidepit nem,es akkor voltam jol csak,ha az antidepit szedtem.
2021. máj. 16. 15:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Időjárás nem hiszem.De nem vagyok jól.Szomorú lehangolt semmihez nincs kedvem és ilyenkor kijön minden rajtam és még sírok is.
2021. máj. 16. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:

4# Igen, mert az antidepitől leszel jobban. Ennek van hosszútávú hatása és nem okoz függőséget. Viszont ha hirtelen abbahagyod, akkor erős szorongás is előjöhet.

Xanaxot normális pszichiáter legfeljebb az antidepi első 2 hetére ír fel.

2021. máj. 16. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Pedig mar szedem az antidepit kb 1 honapja es most lettem nem jolpar napja es kb masfel hetig nem szedtem.
2021. máj. 16. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!