Az normális, hogy csak utólag áll össze, hogy manipulálva voltam?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi, aki kihasználta a szeretetem, azt hogy jót akarok neki, jóindulatú vagyok és ezzel visszaélve rávett dolgokra, amiket én valójában nem akartam, csak manipulativ volt, és hirtelen akkor nem tudtam átgondolni a helyzetet. Már akkor is volt bennem rossz érzés, de így utólag pedig ezek a rossz érzések, szégyenérzet felerősödött bennem. Most tudatosult bennem, hogy durván manipulálva voltam, és a joindulatomat használta fel ellenem ahhoz hogy elérje amit akart. Normális hogy utólag áll össze bennem az hogy mi is történt valójában?2021. máj. 15. 15:35
1/6 anonim válasza:
Vannak ilyen férgek! A legszebb emberi érzést használják fel! Ezeknek nulla az érzelmi intelligenciájuk. És bármit hazudnak szemrebbenés nélkül..
2/6 A kérdező kommentje:
Önmagam felé érzem rosszul magam.
2021. máj. 15. 15:56
3/6 anonim válasza:
nem kell.
legközelebb jobban szűrsz
5/6 anonim válasza:
Húú szóról szóra ugyanez volt velem is... Utólag nem értem, hogy lehettem ennyire vak, hiszen alapvetően nem vagyok egy buta és naív személyiség.
Viszont szeretethiányom és sok lelki traumám volt. Éppen depressziós is voltam, szóval jó áldozatnak minősültem.
Szerintem gondoljunk arra, hogy nem történt legalább rosszabb. Még most is sokszor szorongok és rosszul leszek, ha arra az időszakra gondolok...
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt szeretethiányom sem depresszióm. Egyszerűen megvezetett, kihasználta a jóindulatom.
2021. máj. 15. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!