Mi a baj velem?? Sokszor az empátiaszintem 0, és élvezem ha valakit fizikailag szenvedni látok. Bővebben lent
Figyelt kérdés
16/L. Valami nagyon nincs rendben velem. Rengetegszer semmi empátiát vagy megrendülést nem érzek,egy a sok közül példának, tegnap hallottam hogy anyám egyik ismerőse meghalt szülés közben a babával együtt. Tudomásul vettem, egyáltalán nem érintett meg vagy ilyenek. Nagymamámnak súlyos betegsége van amitől hatalmas fájdalmai vannak, és egyáltalán nem érzek a fájdalma miatt empátiát. Ez ijeszt meg a legjobban, hogy a családtagom fájdalma sem érint meg. Ha egy filmet nezek, és olyan jelentet van benne, ahol fáj valakinek, vagy kínoznak valakit, nagyon élvezem nézni, már előre varom hogy mikor jön ilyen jelenet. Abszolút érzéketlen vagyok rengeteg rossz dologra, ami emberekkel történik és hallok róla. Viszont ha állatok szenvednek vagy halnak meg abba meg belepusztulok. Gondoltam már arra hogy pszichopata vagyok, de ők kiskorukban állatokat bántanak, én meg sosem tudnék állatot bántani. Akkor ez most mi?2021. máj. 14. 10:04
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, először is felőlem magadat hivhatod nárcisztikus s*ggfej tininek, úgy hívod magad ahogy akarod, engem viszont már kevésbé. Másodszor számtalan olyanról lehet hallani/olvasni, hogy fiatalokat diagnosztizálnak pszichopatának. “Még 100szor fog változni a személyiséged.” Valahol legbelül én mindig is ilyen voltam. “Ne gondolkozz hülyeségeken” szerinted direkt csinálom?
2021. máj. 20. 12:18
12/18 anonim válasza:
A válaszaidból/reakcióidból kiindulva tipikusan tini magatartást mutatsz. Nincs ezzel semmi baj, majd kinövöd.
13/18 A kérdező kommentje:
Te pedig válaszaidból/reakcióidból kiindulva tipikus lesajnáló, “ mit pattog ez a kis hisztis p*csa tini nekem” magatartást mutatsz. Csak sajnos azt nem lehet kinőni.
2021. máj. 20. 13:14
14/18 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nem értitek hogy mire gondolok, ez a bajom. Mindenki megoldja egy “kamasz vagy, elmúlik” mosollyal. Azért irtam ide mert reméltem, most értelmesebb válaszokat fogok kapni, ami részben meg is történt, de persze mindig van valaki aki csak a “tini vagy” dologgal jön.
2021. máj. 20. 13:16
15/18 anonim válasza:
Kérdező, most ideges vagy? (nem az előző, meg az az azelőtti válaszoló vagyok)
16/18 anonim válasza:
Miért mit akarsz hallani? Megerősítést pár gyakoris szakértőtől, hogy pszichopata vagy? Emiatt írtam azt, hogy ez tipikusan egy serdülő magatartás, ők szokták a környezetüktől elvárni a visszacsatolást, és amennyiben az ütközik a véleményükkel akkor bedobják a hisztit, ahogyan épp te is.
Nézd, pszichopata biztosan nem vagy. Ha frusztrációt érzel, szorongsz, vagy bánkódsz valami miatt akkor célirányosabb lenne azzal kapcsolatban kiírni egy kérdést.
17/18 A kérdező kommentje:
“Bedobják a hisztit” imádom, mikor ilyen szép jelzőkkel illetik a tizenéveseket. Nem “bedobtam a hisztit,” te álltál belém ezzel a kötekedő, lenéző stílussal, én csak ugyanilyennel válaszoltam. Mondtam hogy tudom hogy nem vagyok pszichopata, de azt is tudom hogy ez így nem normális, azt vártam hogy talán valaki másnak is van ilyen problémája, vagy pedig tudja hogy mi a bajom, nem pedig elintézi hogy “ez a kamasz sors, azok úgyis mindig csak hisztiznek és a világ közepének érzik magukat”
2021. máj. 24. 14:15
18/18 anonim válasza:
"azt vártam hogy talán valaki másnak is van ilyen problémája, vagy pedig tudja hogy mi a bajom"
ezt nem egy arctalan gyakoris senki fogja megmondani neked, hanem a pszichológus, akihez el kéne menned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!