Hogyan reagálsz amikor olyanért vagy lecseszve amire nincs egyáltalán rálátásod? Továbbá, hogyan változott ez az életedben, javult/romlott?
Figyelt kérdés
Mit tettél azért, hogy javuljon az ilyen esetekre való válaszod?2021. máj. 12. 22:10
1/3 Metionin válasza:
Elköltöztem a szüleimtől, ugyanis ott volt ez állandó. Csomószor kaptam olyan dolgokért amit nem én csináltam, sőt otthon se voltam épp akkor.
2/3 anonim válasza:
Attól függ ki mondja, milyen hangnemben és mi a téma. Van hogy ott hagyom inkább, van hogy visszaszólok és utána hagyom ott, de van hogy leállok veszekedni, ha már komolyabban sérti az egómat vagy hogy mondják ezt. Nem vagyok egoista, csak nem jut eszembe a megfelelő szó.
3/3 anonim válasza:
Rosszul esik, helyzettől függ, de van, hogy magamra sem veszem már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!