Iskolapszichológus foglalkozik ezzel?
Sziasztok, elég furcsa kérdésem lenne...
Az elején leszögezném, hogy nem tudok mást felkeresni ezzel, mert nem szeretném ha a szüleim tudnának erről...
Az iskolapszichológus foglalkozik a félelmek legyőzésével?
Van nap amikor az miatt iskolába is csak sírva merek menni... Ha meg meg történik a baj, akkor akár áulásig is eljutok... Ami nem állapot...
Most nem szeretném ezt itt részletezni, hogy mi az.
De az meg a másik, hogy nagyon szégyenlem ezt elmondani neki/bárkinek...
Szóval,őszintén nem tudom... Van valami tanácsotok? Tapasztalat? 🥺
17/l
az iskolapszichologus fog tudni segiteni, viszont o is arra fog tanacsolni, hogy beszeld meg a szuleiddel is (hivatalosan csak ugy kezelhet teged hogyha a szuleid beleegyeznek, de ha valami okbol ez nem tortenik meg, akkor tesznek kivetelt, meg ha ez nem tul szabalyos is)
es mihamarabb kerj segitseget, mert ez nem oke,de a szakemberek tudnak segiteni
Valószínűleg tud segíteni, de először is, általában csak 2-4 alkalmat tarthat a szülő beleegyezése nélkül. Ezért is, meg amúgy is jó lenne megbeszélned a szüleiddel ezt a témát. Ráadásul ennyi alkalom alatt nem valószínű, hogy hatalmas eredményt elérnétek.
Szerintem is keresd fel az iskolapszichológust, de még jobb lenne, ha utána a szüleiddel felkeresnétek egy másik pszichológust is, aki hosszútávon tud veled foglalkozni.
Nem kell ezt szégyellni (bár tudom, hogy nem én fogom itt megváltoztani erről a véleményedet), a pszichológusok naponta foglalkoznak hasonló problémákkal. Hidd el, ő nem fog elítélni emiatt vagy bármi más miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!