Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Iskolapszichológus foglalkozik...

Iskolapszichológus foglalkozik ezzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elég furcsa kérdésem lenne...

Az elején leszögezném, hogy nem tudok mást felkeresni ezzel, mert nem szeretném ha a szüleim tudnának erről...

Az iskolapszichológus foglalkozik a félelmek legyőzésével?

Van nap amikor az miatt iskolába is csak sírva merek menni... Ha meg meg történik a baj, akkor akár áulásig is eljutok... Ami nem állapot...

Most nem szeretném ezt itt részletezni, hogy mi az.

De az meg a másik, hogy nagyon szégyenlem ezt elmondani neki/bárkinek...

Szóval,őszintén nem tudom... Van valami tanácsotok? Tapasztalat? 🥺

17/l

2021. máj. 11. 19:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Ájulásig* hoppá, ezt elírtam... 😅
2021. máj. 11. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

az iskolapszichologus fog tudni segiteni, viszont o is arra fog tanacsolni, hogy beszeld meg a szuleiddel is (hivatalosan csak ugy kezelhet teged hogyha a szuleid beleegyeznek, de ha valami okbol ez nem tortenik meg, akkor tesznek kivetelt, meg ha ez nem tul szabalyos is)

es mihamarabb kerj segitseget, mert ez nem oke,de a szakemberek tudnak segiteni

2021. máj. 11. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenképp fordulj hozzá. Aztán, ha mégsem tud segíteni, akkor legalább megpróbáltad. Sok sikert!
2021. máj. 11. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Valószínűleg tud segíteni, de először is, általában csak 2-4 alkalmat tarthat a szülő beleegyezése nélkül. Ezért is, meg amúgy is jó lenne megbeszélned a szüleiddel ezt a témát. Ráadásul ennyi alkalom alatt nem valószínű, hogy hatalmas eredményt elérnétek.

Szerintem is keresd fel az iskolapszichológust, de még jobb lenne, ha utána a szüleiddel felkeresnétek egy másik pszichológust is, aki hosszútávon tud veled foglalkozni.

Nem kell ezt szégyellni (bár tudom, hogy nem én fogom itt megváltoztani erről a véleményedet), a pszichológusok naponta foglalkoznak hasonló problémákkal. Hidd el, ő nem fog elítélni emiatt vagy bármi más miatt. :)

2021. máj. 11. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Nekem azt mondta, hogy 16 eves kortol szuloi beleegyezes nelkul is lehet hozza menni, nyugodtan keresd fel, nem feltetlen fognak rola tudni a szuleid. :) Es nem mindenhol csak 2-4 alkalom van, valahol tobb, mint egy evig jarnak.
2021. máj. 11. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2021. máj. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!