Létezik ilyen betegség?
Figyelt kérdés
Tudat alatt készít magának egy teljesen új személyiséget és azzá válik. Elhiszi, hogy ő valóban az a személy, teljesen megváltozik és furcsa, bizarr dolgokkal indokolja az egészet. Gyökeresen megváltozik a személy, teljesen más gondolkodásmódja van, beszéd, járás.
Létezik ilyesmi? Világéletében furcsa ember volt, a mentális betegségek melegágya az egész személy. Létezik ilyen betegség? Olvastam arról, hogy van olyan betegség, ami úgymond több részre töri az embert, de én csak egy személyiséget látok.
2021. máj. 11. 18:13
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is először,de viselkedéstől függetlenül ugyanazt a nevet használja és emlékszik ránk, emiatt vetettem el ezt. Akkor lehet van ilyen fajtája is? Az a baj, hogy orvoshoz biztosan nem tudom elvinni.
2021. máj. 11. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!