Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik ilyen "betegség"?

Létezik ilyen "betegség"?

Figyelt kérdés

Nem tudom miez és hogy hova lehetne besorolni, de van egy olyan furcsa "tulajdonsagom" (nem tudom lehet-e annak nevezni) hogy undorodom és utálom ha valaki pl elkéri a fülesem, bemászik az ágyamba, nem húzom fel a meleg papucsot (anyum elkéri mert nem tudja hol az övé), szintén undorodok a meleg evőeszközöktől (értsd: amikor reggelinél körbeadjuk a kenőkést és már annyi kézben járt hogymár meleg), szétrugdossák az ágyam, elkérik a cuccaim (jelen pillanatban anyum használja a táskám és fusztrál)

Ilyenek. Nem vagyok elkényesztetve, nincs az a tipik tisztaság nálunk (sőt állandóan rumli van)

Valószínű fogyatékos vagyok de tényleg nem értem miért érzem ezeket..

2021. febr. 23. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Az ,elkényeztetve', nem ,elkényesztetve' okos Toncsi.
2021. febr. 23. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből jópár nálam is betalált, de sose gondoltam ezért fogyinak magam😂
2021. febr. 23. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem betegség, csak finnyás vagy. " Hercegnő szindróma"
2021. febr. 23. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javítást, nem vettem eszre hogy rosszul írtam.
2021. febr. 23. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Egymás fülesét használni undorító (fülzsír khm).

A saját ágyam az enyém, én alszom benne, én mászhatok rá, esetleg a párom ha lesz. Nem ugrálóvár.

Az ágy szétrugdosása elég beteges alapból, ki csinál ilyet?! :D

Táska nálam úgy működik hogy sosem pakolom ki teljesen, az egyik ráadásul a sportom miatt tiszta homok :D De mindenkinek van több sajátja, mit mire használ.

A többi "ízlés" kérdése.

2021. febr. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!