Pokolra jutok, ha öngyilkosságot kíséreltem el??
Menj pszichológushoz. Abszolút jóindulatból mondom.
Ha az érdekel, hogy hová kerülsz a halálod után a korábbi próbálkozás miatt, akkor egy egyházi személyt kérdezz meg.
A katolikus vallás szerint pokolra jut, aki öngyilkosságot követ el. Az, ha nem sikerült, az nem öngyilkosság, csak kísérlet. Ilyen nem szerepel sehol, kvázi: nem, nem kerülnél pokolra.
Másrészről amúgy sincs pokol, ahogy menny se, szóval sehogy se kerülnél a pokolra.
4# járok pszichológushoz, pszichiáterhez is, mostanában minden rendben volt, de mintha valaki átvette volna felettem az irányítást.
Életem legnagyobb hülyesége volt
Figyelj, egy percig se legyen bűntudatod azért mert ezt tetted. Igen butaság volt, de csupan azért mert biztos vagyok benne hogy egy csodálatos ember vagy akire a jövőben még rengeteg jó dolog vár:) most biztos nagyon nehéz lehet neked, de ne ostorozd magad még ezért is, senki sem tehet a mentális problémáiról hiszen gondolom te sem direkt vágytál erre:/
És az hogy valakit aki eletében szenvedett és ezert veget vetett neki betennek egy helyre ahol tovabb kene szenvednie csak mert nem isten dontotte el hogy mikor hal meg szimplan taplosag lenne
Remelem hamar jobban leszel es kerlek tenyleg ne hibaztasd magad ezert<33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!