Van rá valami "házi" mód, hogy egy ADHD kikerüljön a "nincs energiám megcsinálni" állapotból?
Amikor nem lusta az illető, egyszerűen a saját agya miatt nem képes felkelni és megcsinálni egy feladatot. (A lusta ember nem is akarja, az ADHD-s meg szorong és utálja magát ezért)
Persze a pszichológus lenne a helyes megoldás, de egyelőre az nem megoldható, van rá valamilyen módszer?
Az adhd nem szorong. Az szorongásos betegség ami önmagában erős figyelemzavart okoz. Van papírod az adhdról? Kivizsgáltattad? Ha igen, neked kell gyógyszer, ahhoz hogy működj. Ha csak feltételezed, hogy az van és amúgy szorongsz, akkor inkább a szorongást kezeld.
Tudom, mert én kivizsgáltattam magam hivatalosan adhdra és kiderult, hogy az nem vagyok, ellenben a szorongás okoz nálam add szerű tüneteket. Hasonló pokol. Viszont abból ki lehet jönni
Értem. Gyógyszert nem kapsz, vagy kérsz?
Én hatalmas szorongassal is muszáj hogy felkeljek pl a gyermekem miatt. Tehát meg lehet csinálni a dolgokat még ha nehéz is, ha kések, ha zombin nézek ki. Szóval erre sajna más megoldás nincs mint doit, csak mellette kell keresni megoldást. A szorongasom kezelésével pl már jobban vagyok, ha adhdm lenne, azt kezeltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!