Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok még mindig...

Miért vagyok még mindig depressziós?

Figyelt kérdés

Egy évig nem volt munkám, emiatt alakult ki az egyébként nagyon súlyos depresszióm. Most végre van munkám, de nem vagyok vele megelégedve...Pedig a munkatársaim nagyon aranyosak, nem megterhelő a munka, nincs okom panaszra. Egyedül a fizetés. Gyatra egy fizetésem van, ha nem lennék tele adósságokkal az elmúlt egy év miatt, akkor nem is jöttem volna ide dolgozni ilyen kevés pénzért... Összeszámoltam mikorra tudom kifizetni az adósságaimat hogy újra rendes életem legyen és több mint egy év ezzel a fizetéssel...Mégis örülnöm kéne hogy van valami.

De még mindig depressziósnak érzem magam, úgy érzem az életem nem halad semerre, nem érek semmit, sose lesz belőlem senki és semmi....

2021. máj. 6. 09:33
 1/1 anonim ***** válasza:

A lefele út a gyakorlatban is könnyebb mint a fölfelé.

Fel a fejjel, mert nem látod merre kell menned. A csupasz síkságon vándorolsz most. Készülj fel a hegyre, testben és lélekben, hogy amikor ott állsz a lábánál tudd, mit kell tenned... és irány a csúcs.

2021. máj. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!