Mi lenne ha lefotóznám a pszichológusomat?
Lehet elkapná a fejét és nem tudnék jó képet készíteni. Gyorsan kellene csinálni. Valószínűleg ott lenne a pszichiáterem is, mert 3-an találkozunk. Amúgy már kétszer megkérdeztem és nem engedte meg. Ennek ellenére megcsinálnám. Elvileg személyiségi jogot sért, illetve ki van írva a kórház területére is, hogy tilos.
De mi történne? Gondolom nem jelentene fel. Meg amúgy is, egy ilyet mivel lehetne bizonyítani?
Tudom, hogy nem örülne, az nem nagyon érdekel.
Igazából gondoltam rá, hogy majd megpróbálnám kiverni rá, de annyira nem jó csaj. Szóval csak, hogy magamnak meglegyen, hogy vissza tudjam nézni, vagy hogy a haverjaimnak mutogassam.
De ez miért lényeges? Gondolom nem emiatt fognak vagy lecsukni vagy nem. Hogy miért csináltam.
Kérlek mondd, hogy nem kezdesz megint naponta ilyen kérdéseket kiírni. Ha jól látom, az előzőket többnyire törölték, pedig már ugyanezt a kérdést is feltetted korábban. Komolyan nem tudom, hogy nem tiltanak még erről az oldalról ilyenek után... Vagy ez már egy új profil?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ezzel átlépsz egy határt, aminek következménye az lesz, hogy a pszichológus lezárja a terápiát.
Lehet bizonyítani, mivel a kép ott van a mobilodon és egy másik személy is látta.
Keress rá a neten. Tuti van róla valami kép. Minden szolgáltatásban dolgozó hírdeti magát. A pszichológus általában képpel, mert mindenkinek más szimpatikus.
Amúgy beteg. Ha már annyira képet akarsz akkor inkább így. Senkit sem zavar, hiszen ő rakta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!