Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

idén leszek 29 éves és mai napig nem történt változás az eletemben. Korubelul 19 evesen erettségiztem aztán 1 évig itthon voltam utána akartam tanulni szakmát de nem tudtam mit tanuljak. Aztán kesobb dolgoztam ilyen alkalmai fizikai munkákon, majd megint kiprobaltam szakmakat meg egyetemet is de semmi nem jott ossze. Aztan 25 eves koromtol itthon toltom a napjaimat 0 vegzettséggel. Es nem tudom mit csináljak vsgy mivel foglalkozzak vagy akármi. Persze ez ráment mentálisan teljesen az egészségemre.

28/F

2021. máj. 1. 08:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Mérd fel a képességeidet, adottságaidat és válassz egy piacképes szakmát.
2021. máj. 1. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Én hosonló helyzetben vagyok. Otthoni önfejlesztéssel és társaságban szerintem előbb-utóbb rájössz hogy mivel akarsz foglalkozni.
2021. máj. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!