Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van aki hasonlóan érez az...

Van aki hasonlóan érez az élettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy nem akarok tovább itt maradni, 25 évesen teljesen kezd elegem lenni mindenből. Soha nem lesz normális, normáknak megfelelő átlagos életem mert asperger szindrómás vagyok. Örökké érezni fogom a szorongást meg a levertséget, egész életem alatt és ezzel elrontok mindent, nem tudom élvezni az életet. A családom is problémás, egyik rosszabb mint a másik. Ők is betegek. Nem is lett volna szabad gyereket vállalniuk... én már biztosan nem fogok, akárhogy is alakul. De egyedül miattuk nem tettem meg, bár nekem sokkal jobb lenne úgy, mert nem tudom élvezni az életet. Nem akarok több negatív dolgot elviselni, csak pihenni akarok. Szeretek aludni, jó mélyen. Azt az állapotot akarom örökre, nem akarok többé fel kelni. Lehet hogy eljön az idő amikor meg fogom tenni és úgy leszek vele hogy én arról már legalább nem fogok majd tudni hogy ők mit élnek át mert örökre elvesztem a tudatom. 18 évesen volt egy komolyabb próbálkozásom, de hát itt maradtam... de minek.

3 módszer lenne ahogy elkövetném, az első egy nem túl biztos mód, de ha beválik akkor úgymond békésen megyek el, ha nem válik be akkor részem lesz egy undi dologban és a környezetem utána jól hülyének néz. a második teljesen biztos, abból nincs visszaút viszont nem tudom pontosan hogyan kell csinálni, a harmadik is elég biztos viszont az józanul nem merném megtenni, kell hozzá sok alkohol meg nagy adag elszántság, és ha csodával határos módon túlélném akkor biztos maradandó következménye lenne.

25/n

2021. ápr. 30. 22:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
tegnap 23:28 Második lehetőség a h2s...
2021. máj. 1. 08:03
 12/22 anonim válasza:
73%
#8 szinte mindenki belehal ha leugrik a hatodikról. De írd le azt is hogy a vonat elé ugrást is túlélik... Hihetetlen🤦🏻‍♀️
2021. máj. 1. 08:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Csak fogalmam sincs hogyan kell pontosan “csinálni”
2021. máj. 1. 08:04
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Én meg ideges, feszült vagyok de nem írnak ki nyugtatót. Te se öld meg magad me a pokol vár.
2021. máj. 1. 16:45
 15/22 A kérdező kommentje:
igazából a szüleimnek nem akarom elhozni a földi poklot azért nem ölöm meg magam (még). odaát úgyis tudom hogy csak a példaképem várna. ha van odaát, bár valami biztos van!
2021. máj. 1. 16:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Tegnap 08:03 egyáltalán nem. Főleg nem a hatodikról, az azért nem egy felhőkarcoló. Hoztak már be hozzánk néhány embert magasabbról leugorva is, életük végéig tolószékbe kényszerültek. Nyilván nem mindenki éli túl, de sokan. A vonat elé ugrást is túl lehet egyébként élni igen magas arányban, ha nem olyan helyen talál el.. de biztos neked is ez a szakterületed, sok ilyet láthattál már.

Kérdező, egyébként a jármű elé ugrást azért sem javasolnám, mert ha esetleg sikerülne meghalni, a sofőrnek okoznál örökké tartó depressziót, traumát és bűntudatot valószínűleg. De gyakrabban lesz kórház a vége.

2021. máj. 2. 20:52
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem jármű elé akarnék ugorni hanem jó ittasan 100 feletti tempóval kikötött övvel átrántani a kormány amikor jön egy kamion .. de ez csak az egyik módja. Nem biztos hogy fogok ilyet valaha is csinálni.
2021. máj. 2. 21:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Is ilyet*
2021. máj. 2. 22:00
 19/22 anonim ***** válasza:
En is a halalomat tervezgetem ha mar tonkre tett a cslafom meg mindenki nem fogokszenvedni miattuk majd ha eltemetnek akkor filozzanak mit basztak el engem mar nemfog erdekelni
2021. máj. 2. 22:17
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Ha bármi ilyet tervezel, kérlek ne egy másik járművel tedd. A kamionos is simán belehalhat. Ha meg nem, lehet, hogy miattad megy börtönbe vagy miattad lesz traumája amit az előbb írtak. Ha mindenáron ilyet tervez valaki inkább egy fának vagy falnak menjen neki, ne b*ssza el más életét azért mert az övé sz*r.
2021. máj. 2. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!