Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha szociális fobiám van és...

Ha szociális fobiám van és depressziós vagyok akkor hová kérjek beutalót ?

Figyelt kérdés
Házi orvoshoz megyek 21 éves vagyok,kaphatók ingyen ellátást ?mert pénzem az nincs rá :/

2021. ápr. 30. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvoshoz kell fordulnod, aki ad beutalót a területileg illetékes pszichiátriai gondozóba. Van ahol még beutaló sem kell, ezt a honlapon meg tudod nézni.
2021. ápr. 30. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hálás vagyok érte <3
2021. ápr. 30. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit, sok sikert és kitartást! :)
2021. ápr. 30. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Sajnos már ön szántambol próbáltam ki Rivotrilt de nagyon rosszul lettem tőle és úgy érzem fontos lenne hogy egy szakember segítsen és ő adagolja épp azt a gyógyszert ami valóban kell vagy szükségem lenne ra...

Egyedül sajnos nemtudom megoldani :/

2021. ápr. 30. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Rivotrilt mindenképp hagyd abba. Túl könnyen rá lehet szokni. Egy normális pszichiáter először mérlegeli, hogy kell-e egyáltalán gyógyszer, nyugtatókat pedig csak akkor ír fel, ha elkerülhetetlen.
2021. ápr. 30. 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen ebben igazad de sajnos a szorongásaim miatt úgy éreztem szükségem van valamire..

Már régóta terveztem menni és szakember segítségét kérni de mindig szégyelltem és azt gondoltam majd ki fognak nevetni emiatt de miután légzési nehézségeket okozott a Rivotril elgondolkodtam hogy nem éri meg magamnak adagolni!

2021. ápr. 30. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

pszichiátriára nem kell beutaló.

ő el tudja dönteni, hogy kell-e gyógyszer.

illetve pszichológushoz csak ő küldhet, háziorvos nem.

2021. ápr. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!