Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr. Csides Kata mikor szerezte...

Dr. Csides Kata mikor szerezte a doktori címét, és miből doktorált?

Figyelt kérdés
Konkrét információt szeretnék a magára szexológusként és életvezetési tanácsadóként hivatkozó nő tudományos fokozatának eredetéről. A humorizáló és minősítő válaszokat kéretik mellőzni, csak a szikár tények érdekelnek.

2021. ápr. 28. 13:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Erre valószínűleg csak ő fog tudni választ adni neked, vagy az egyetem ahol végzett (ha végzett egyáltalán). :)
2021. ápr. 28. 13:18
 2/23 A kérdező kommentje:
A Wikipédia 'Magyar Pszichológusok listája' oldalán a neve mellett (forrásmegjelölés nélkül) az szerepel, hogy 2005-ben szerzett PhD fokozatot, azonban a doktori.hu-n erről semmilyen információt nem találtam.
2021. ápr. 28. 13:36
 3/23 anonim ***** válasza:
52%
Akkor megkérdezed őt.
2021. ápr. 28. 13:38
 4/23 A kérdező kommentje:

3-as, a tudományos fokozatnak általában van nyoma az interneten, és nem a bulvárszereplésekre gondolok, hanem például publikációs listára, a cím megszerzésének körülményeire stb.

Se Csides Kata Facebook-oldalán [link] se a honlapján [link] nem található önéletrajz, az utóbbin van üzenetküldési lehetőség, amivel éltem is.

2021. ápr. 28. 13:52
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
pszichiáter
2021. ápr. 28. 13:57
 6/23 A kérdező kommentje:
5-ös, kérlek, jelölj meg egy forrást, ami ezt alátámasztja.
2021. ápr. 28. 14:01
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem szerepel az orvosok nyilvántartásában, szóval nem is pszichiáter.
2021. ápr. 28. 14:17
 8/23 anonim ***** válasza:
36%
kolbász és hurkológiai egyemegi docens
2021. ápr. 28. 14:32
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Valóban nincs fent a doktori oldalon, de nem lehet, hogy a Csides pl. a férje vezetékneve, és ő doktor? (Na nem, mintha a Katalin találatra lenne 2005-ben pszichológia doktori.) Bár több phd-s tanáromat se találom az oldalon, szóval attól még lehet.
2021. ápr. 28. 17:46
 10/23 A kérdező kommentje:

Közben belefutottam a válaszba: Csides Katalin nem doktor, semmilyen tudományos teljesítménnyel nem rendelkezik. Nem jogosult a doktori cím viselésére, emellett se szexológusnak, se pszichiáternek, se pszichológusnak nem nevezhetné magát. Mégis teszi, lásd a FB-oldalát. A "végzettségét" egy akkreditáció nélküli kamu egyetemen szerezte. Bővebben itt:

[link]

2021. ápr. 28. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!