Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális és mit tehetek?

AngelApp2020 kérdése:

Mennyire normális és mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már kerestem a ,,tünetekre" válaszokat, de nem igazán kaptam jobb híreket, így itt felteszem. A tünetek:

-Szédülés, remegés

-Hányinger, éhség nem érzése

-Nulla életkedv, fáradtság

-Folyamatosan, hangosan zenehallgatás

-Saját magam utálata, önbizalom hiány

-Emberi társaság megvetése, egyedüllét akarata

Az egyedüllét akaratát úgy értem, hogy egyedül egy üres, sötétes szobában, üvöltő zene mellett akár ordítani a szöveget. Zene nélkül nem is tudok nyugton lenni.

Van egy barátom, két hetente tud meglátogatni, mellette ezeket elfelejtem, de arra, hogy több időt tölthessek vele, nincs esély.

Az embereket nem utálom, csak félek tőlük, mindenkitől, kivéve online.

Régen voltak hobbijaim, pl: festés, zongora, de már azok sem vidítanak fel. Igazán boldog nem is tudok lenni. A legjobb amikor már érzelmeket sem érzek...

Segítségeteket köszönöm!

2021. ápr. 27. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
agytumor vagy stroke is lehet
2021. ápr. 27. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Depresszión bagy ami nép betegség ma már,vegyèl erőtmagadon ,de úgyis mondhatnánk hogy covidepresszió :)
2021. ápr. 27. 14:16
 3/7 A kérdező kommentje:
És esetleg valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnék jobban lenni? A szüleim előtt nem mutathatom ki, mert elvinnének pszichiáterhez, azt pedig nagyon nem szeretném. Félek nem értene meg, és elzárnának... Sokan viccelődnek ezzel akiktől segítséget kérek és kezdem komolyan venni... :(
2021. ápr. 28. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, lassan több, mint 2 éve tart majd ez az egész, még a vírus előtt is ilyen voltam. Csak most picivel rosszabb... :/ :(
2021. ápr. 28. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Talán anorexia?

Kezdetnek menj el a háziorvoshoz hogy emésztési zavarok miatt küldjön be egy szakrendelésra! Az fontos lehet hogy mi váltotta ki a problémáidat és a rossz családi és társadalmi viszony ebbe beletartozhat.

2021. máj. 1. 13:29
 6/7 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, köszönöm a segítséget!
2021. máj. 3. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Még mindig nem találtam sajnos választ a problémáimra... De lassan már kezdem élvezni az egészet :(
2021. jún. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!