Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális szerintetek?

Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Elég gyakran előfordul, hogy rám jön a sírhatnék meg a szorongás, pánik, aztán meg mindenen nagyon nevetek ha kisírtam magam és a kedvem is jó lesz.

2021. ápr. 24. 18:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Hangulatingadozás. Nem hinném, hogy annyira normális, hacsak nem vagy terhes, vagy nincs valamilyen olyan betegséged/panaszod, amivel ez jár, ami ezt megmagyarázná.
2021. ápr. 24. 18:46
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Normális, de lehet ért még valamikor téged egy trauma, amit úgymond elfogadtál és szépen mélyen magadban legyűrted valahová, de attól még ott van és nincs megoldva.
2021. ápr. 24. 18:47
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem diagnosztizáltak semmivel, csak egyszer amikor öngyilkossági kísérletem volt, azt írták a papírra, hogy gyermekkori emocionális zavar. Viszont sajnos szerintem ezt nem nőttem ki, azóta nem voltam pszichiáternél, azt mondták nincs rá szükségem . Ez a sírósdi már régóta fennáll sajnos, pedig elvileg nincs semmi probléma az életemben. Viszont azon a nevetésen úgy érzem h nem valódi, nem tudom ez mennyire érthető. Tehát olyan erőltetett, mint pl. a Joker filmben.
2021. ápr. 24. 18:52
 4/19 anonim ***** válasza:

Uh itt akkor bizony komolyabb gondok is lehetnek, ha öngyilkos akartál lenni.

Szerintem megkéne keresni a probléma forrását, miből adódhatott ez vajon, és akkor talán előrébb lennél.

Nem egyszerű, de ha ez a "semmittelen" dolog így elhúzódott, akkor mégiscsak jelent valamit. Én mindenképp pszichiáter segítséget kérném.

2021. ápr. 24. 18:55
 5/19 anonim ***** válasza:
Ilyen háttérrel szerintem nem normális. Ajánlom egy klinikai szakpszichológus felkeresését. Ő el tudja dönteni, hogy szükség lesz-e pszichiáterre.
2021. ápr. 24. 19:12
 6/19 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok esetleg, hogy tb támogatott pszichichiáterhez hogy lehet bejutni? Háziorvoson keresztül?
2021. ápr. 24. 19:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Általában a háziorvosnak kell beutalót írnia. Néhány helyen viszont beutaló nélkül is fogadnak, csak időpontot kell kérni. Weboldala nincs a kórháznak/szakrendelésnek?
2021. ápr. 24. 19:19
 8/19 A kérdező kommentje:
Elvileg lehet spontán is bejelentkezni, majd megpróbálom felhívni őket.
2021. ápr. 24. 19:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy érzékenyebb vagy, mint az átlag? és csak valahogy jobb környezet kéne?
2021. ápr. 24. 21:36
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a környezetemben igazából minden rendben van, leginkább a fejemben vannak problémák.
2021. ápr. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!