2 naponta 5 gramm kratom az sok / okozhat fuggoseget?
En ehgyomorra iszom meg a kratomos narancslevet hogy beusson es ilyen enyhen betepett allapotot okozzon.
Sok lenne ez az adagolas ?
Meg vagyok azon a ponton ahol abba tudom hagynu ha veszelyes lenne ez az mennyiseg. Szerintetek ?
Kratonra eleg konnyu rakattanni mivel opioid receptorokra hat.
Daathon eleg sokan irtak arrol, hogy nehez volt lejonni rola.
En elengednem. Amugy is vesekarosito hatasa van..de ez igaz minden porgetore/nyugtatora
Az hány kanál? Én eddig 3 teáskanállal próbáltam, de semmit nem éreztem, pedig azt írták ez a legjobb fajta.
Ha hetente egyszer fogyasztom akkor is vesekarosito hatása van?
Előző, minden függőség így kezdődik, “bármikor el tudnám engedni”, “egyáltalán nem sok”. Akkor miért nem engeded el akár most rögtön?
Heti 2-3 alkalom már rendszeres használatot jelent. Gondolom a vágyakozás is megvan, hogy mikor használhatod ismét. Tetszik vagy nem ez már függőség, és hosszabb távon elég nehéz lesz kordában tartani, hogy ne ugorjon meg a használati gyakoriság és a mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!