Akik probaltak mar ongyilkosok lenni, de tuleltetek, orultetek hogy eletben maradtatok, vagy most is ujra probalnatok? Milyen erzes volt?
Sziasztok !
Nekem is irhattok...
Nekem egy diagnózis miatt vannak ilyen gondolataim.
nem akarok így élni , h vagdosnak, így kezelnek úgy kezelnek , szurkálnak, altatnak, becsöveznek, újra épüljek fel a fájdalombol , maradjak udvarias , hálás és fizessek ( magán ) újra várjam a szövettant és rettegjek... aztán kiderül nem sikerült , a professzor kedves és mosolyog , megnyugtató a hangja , de én már úgy érzem kívülálló lettem az életben , nem sportolhatok, nem dolgozhatok , nem szexelhetek, mindig várjuk a gyógyulást , “neked pihenned kell, neked pozitívnak kell lenned , neked hálásnak kell lenned”
Mennyivel egyszerűbb lenne már csak dacból is befejezni.
Pontosan!
Terveznek, utaznak és nem is értékelik az egészségüket. Én meg az utca végéig sőt a kapuig sem tudok elfutni ...
én mit tervezek ? a következő mutetet , a konzultációt , a várakozást , a szovettant
Ugye?
ha nincs egészség , semmi másra nek tudsz gondolni , mint hogy egészséges akarsz lenni.. a kérdések .. miért pont én ? Jártam szűrésre , gyakrabban mint kellett volna. Mégis baj lett.
Mintha az életemet és a lelkemet egy óriási fekete takaró fedné.
Elég volt a kontár orvosokból és a hamis mosolyú nővérekből is ( már amelyik mosolyog )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!