Elmebeteggel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Ennek beleköltözött a telefonjába a gonosz, meg a mosogatóban is megjelent a gonosz arca, meg a gonosz ellopja a használati tárgyait. De mellette meg csóró, alig tud megélni. Szereztem volna neki alkalmi munkát, de nem adhatom meg a telefonszámát a megbízónak, mert nehogy ő is beleköltöztesse a telefonba a gonoszt.2021. ápr. 16. 09:53
2/7 anonim válasza:
Beszélni a háziorvosával és utána kezeltetni
4/7 A kérdező kommentje:
Mifan?
2021. ápr. 17. 19:38
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok, tudom hogy kicsit fogykos vagyok XD
De nem tudom értelmezni a kérdést
6/7 A kérdező kommentje:
Üldözi a gonosz. Évek óta. Kiszedi a ruhákat a szekrényből (mármint a gonosz), meggyilkolja a muskátlikat (a gonosz), és nem sorolom, hogy még mit, mert nem akarom, hogy valaki felismreje ezt a szerencsétlent.
2021. ápr. 19. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!