Sokszor nem tudok csekély mozdulatokat elvégezni egyenletesen. Mit tehetnék?
Pedig van ilyen betegség, parkinson kór, egy ismerősnek van, de neki elég súlyos, ő nagyon remeg.
Meg lehet műteni a gerincét, de 10% hogy nem sikerül...vagy valami ilyesmi.
Aztán úgy tudom a pánikbetegségnél is lehet ilyen remegés, de az akkor csak időszakosan, pl csak emberek közt, vagy ha otthon beparázol valamitől.
Aztán lehet ilyen remegés pl kólától, energia italtól, kávétól, zöld teától.. ha kicsit érzékenyebb vagy a koffeinre.
Vagy vegetatív idegrendszeri probléma is lehet, az pl folyamatos izzadékonysággal jár, meg amiatt lehet hogy pánikolsz is néha esetleg csak kicsit, s akkor jön rád jobban a remegés.
Régebb még kerestem az interneten elég sokat és nem találtam választ azért tettem fel itt a kérdést. Nem tudom kitől kaphatnám meg a problémára a választ.
A parkinson kórrol olvastam és én nem úgy érzem hogy az volna...
Már hónapok óta kerülöm a koffeines italokat, mert észrevettem, hogy az is kiprovokálja ezt a remegést. De attól még nem múlt el. Olyakor nagyon nyugodt vagyok és semmi jele a remegésnek máskor meg pont úgy nyugodt lehetek és mégis remegek és még mindig csodálkozom ezen. Nem értem hogy miért és honnan jön ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!