Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim nem engednek sehova 21 éves leszek és megvan kötve a kezem ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 16:32
1 2
 1/14 alletta ***** válasza:
74%
miért van megkötve a kezed? elvileg felnőtt nő vagy, nem kellene elkéredzkedned, ha el szeretnél menni valahova.
2021. ápr. 13. 16:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Nemtudom már ennek leszek a lelki betege. csak a 4 fal között lenni.
2021. ápr. 13. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Munkát kell keresni és el kell költözni. Ennyi.
2021. ápr. 13. 16:38
 4/14 A kérdező kommentje:
És idegbeteg mind kettő sajnos.
2021. ápr. 13. 16:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem birok beleszólnak mindenbe. mintha egy ketrecben lennék segítség nélkül csak olyan munkahelyre mehetek ami nekik tetszik.
2021. ápr. 13. 16:40
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
Örülj neki, hogy foglalkoznak veled! Majd, ha nem lesznek másképp fogod látni a dolgokat. Persze betegesen sem szabad a gyereket fogni, mert az már káros, de lehet csak te látod rosszul az egészet. Egyik haverom 43 éves és még mindig beleszólnak az életébe, pedig felesége és gyereke is van már, míg a húgának soha nem szóltak bele az életébe , ez is érdekes.
2021. ápr. 13. 16:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. ápr. 13. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de én szüleim pont ilyenek. A tudtuk nélkül kerestem munkát, (nem kell elmondani, vagy bekamuzol valamit) kibereltem egy szobát és cső, többet haza se mentem.

Csak azt tudják irányítani a szülei és kontroll alatt tartani aki hagyja magát.

Ha ilyen anyámasszonykatonája vagy, hogy csak kifogást keresel tettek helyett akkor így jártál.

2021. ápr. 13. 16:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez nem kifogás sajnos ezek tények.
2021. ápr. 13. 17:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez kifogás.

Nekiállsz bekuldeni mindenhova az önéletrajzod, elmész az interjúra aztán elkezdesz dolgozni. Megvárod a próbaidő leteltét, ha nem rúgnak aki akkor keresel szállás lehetőséget és csókolom, mehetsz otthonról.

Mi ebben a nehéz, vagy mi akadályoz meg ebben?

Szüleidnek nem kell semmit elmondani, vagy olyan munkahelyet mondj vagy munkakört ami biztos hogy elnyeri a tetszésüket.

Amiket itt válaszolsz az mind kifogás, de ha ilyen élettelen vagy nem csodálom hogy ennyire irányítani akarnak, mert ezek szerint magadtól nem vagy képes semmire

2021. ápr. 13. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!