Szociális fóbiával hogy találjam meg a párom?
Ráadásul nem vagyok egy "Adonisz" külsővel megáldva.Nagyon vágynék normális,komoly kapcsolatra,majd összeköltözni valakivel,együtt élni,összekötni az életünket,családot alapítani.Megélni az ezekkel kapcsolatos dolgokat,jót és rosszat egyaránt.
Csak arra vágyom,ami egy egészséges embernek természetes,az élet velejárója,jön magától...én meg úgy érzem teljesen elérhetetlen mindez számomra.
Én is fóbiás vagyok, és pont itt a gyk-n találtam meg. De akárhol meg lehet, csak ugye nekünk online könnyebb.
Nekem az volt a taktikám, hogy az esetleges párjelöltekre azonnal rázúdítottam mindent. Nem árultam zsákbamacskát, a legelejétől fogva őszintén és nyíltan beszéltem a betegségemről. Így találtam valakit aki ezzel együtt fogadott el, nem később kellett vele szembesülnie hogy velem nehezebb az élet.
Szia.
Nekem is alakul egy kapcsolat, és én is gyakorin találtam meg.
Szia! :) csatlakoznék az előttem szólókhoz. Abszolút nem reménytelen a helyzet, és tényleg akkor jön az illető, amikor nem számítasz rá :) én is így voltam. Aztán mit adott isten, elmentem egy kultúrális eseményre, amire majdnem el sem mentem, részben lustaság, részben a fóbia miatt, de végül ott találkoztam majdnem 3 éve a párommal :)
És azóta a fóbiám is sokat javult. Kívánom, hogy te is találd meg a társad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!