Szorongás okozhat olyan tünetet, hogy fázol?
Figyelt kérdés
Eléggé szorongós időszakom van most... különféle tüneteim vannak.. most pl. Étkezés után ittam egy citromfű teát .. eltelt kb fel óra -óra és elkezdtem fázni.. szobában 23 fok van.2021. ápr. 2. 13:38
1/13 anonim válasza:
Igen. Engem sokszor ráz a hideg, ha stresszes vagyok vagy nagyon szomorú.
2/13 A kérdező kommentje:
Király :/ nálam már minden tünet kijön.. 😞 pár hónapja benne vagyok ebben a szorongásban, gyengeség érzet, szédülés , rossz közérzet , betegség érzet , étvágytalanság minden 🥲
2021. ápr. 2. 14:10
3/13 anonim válasza:
Nem kéne pszichológushoz fordulnod?
4/13 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál és pszichiáternél is.
2021. ápr. 2. 15:23
5/13 anonim válasza:
Hidegrázás van stressz miatt igen. Ilyenkor valami gyógynövény kapszulát vegyél be. Valeriana relax.
6/13 A kérdező kommentje:
Napközben citromfű teát szoktam inni 1-2 bögrével.. lefekvés előtt meg 3 napja egy orbáncfű teát is megiszok . :D
2021. ápr. 2. 16:02
7/13 anonim válasza:
Légzéstechnika tudja enyhíteni a hidegrázást és az izomfeszülést is, de az csak tüneti kezelés.
8/13 anonim válasza:
szerintem sima fázás nem, csak a kifejezett hidegrázás. nekem sokkos, pánikos állapotban szokott lenni.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát ma volt ilyen pánikroham szerű valamim, kb 2-3 perc volt szóval nemtudom.. utána eléggé fáztam meg remegtem .
2021. ápr. 20. 21:20
10/13 anonim válasza:
Hát ez sajnos normális így pànik után. Foglald le a figyelmedet valahogy. Nem könnyű tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!