Mit kezdtek a kiégéssel?
Figyelt kérdés
Lassan 40 leszek, 22 éve vendéglátós, utóbbi 15 évben 2 munkahellyel - ami a mai világban persze nagy dolog. Viszont már nem akarok se itt, se másik vendéglátó egysegben dolgozni, valami máson gondolkodom - még keresem a hogyan továbbot. Felljebb a ranglétrán nem tudok lépni - arra nem alkalmas a jelenlegi hozzáállásom. Még kitartok (márcsak a Covid miatt is), de egyre nehezebben. Volt / van egy szinte irreális elképzelésem, jelentkeztem is rá, de úgy néz ki, nem lesz belőlem mozdonyvezető (ráadásul külföldön). Család van, hobbi mostanában alig, nem túl jó hangulat annál inkább, és akadnak olykor jobb pillanataim is. Összességében nem lenne okom panaszkodni, de mégis...2021. márc. 26. 21:59
1/1 anonim válasza:
Én is 40 vagyok és gőzöm nincs mit lehet tenni a kiégés ellen. Az jön magától, nagyon vissza fordítani nem lehet. Ha találsz valami munkát, ami motiváló számodra akkor szerencséd van, vagy valami hobbi ami kizökkent. Mást nem tudok, valamivel fel kell töltődni.
Itt a GYK-n meg sok a gyerek meg az alig 20 éves, ők nem tudnak tanácsot adni, mert nincs semmi élettapasztalatuk még iskolások, vagy végzős egyetemisták, egy, két felnőtt van aki megfordul ezen az oldalon, sok válaszra ne várj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!