Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vagyok képes ellenál...

Miért nem vagyok képes ellenállni az alkoholnak, ha úgy érzem, stresszhelyzetben vagyok?

Figyelt kérdés
Pedig tudom, hogy utána bűntudatom van és rossz a közérzetem.
2010. aug. 19. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
És akkor mi van? A stresszhelyzetet valamivel oldani kell, mert ha nem rakódik,csak rakódik, amíg szépen elő nem jön pl egy szép pánikbetegség formájában, úgyhogy ha neked a pia oldja a feszültséget, akkor csak igyál annyit, amennyi jólesik..
2010. aug. 19. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:

jó irányban haladsz az alkoholizmus felé.

Pszichológus?

2010. aug. 20. 04:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett én nem napi, legfeljebb heti, vagy 2heti gyakorisággal választom a piát stresszoldásnak.Vagyis 1-2 hétben egyszer.
2010. aug. 20. 07:19
 4/6 margoz ***** válasza:

Mert félsz kérdezni,ill.beszélgetni.Könnyebb számodra a menekülés mint szembe nézni a problémával.

Ha te vagy a hibás,kezd azzal hogy ismerd el,kérj bocsánatot,és ne kövesd el ujra és ujra.

Ha más okozza ,akkor kérdezd meg,ezt most miért tette?

Különben tudod a választ,mert amikor megbánod ,akkor már sejted mit kellett volna inkább csinálnod,csak most is mástól várod hogy megerösitsenek,végy egy kis eröt magadon,és kezd azzal,ha probléma van ,nem futsz el.

Nehéz lesz hisz látható hogy körülöttünk rengetegen kinlódnak ezzel a problémával,de bizony ez az ut amelyen most jársz,az alkoholizmusba visz,ha már ezt fel ismered akkor már jó uton jársz hogy meg old a bajt.De ha azt hiszed hogy te nem leszel alkoholista hát tévedsz,amit csinálsz az alkoholizmus egyik elöjele,

2010. aug. 20. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
minden alkoholista így kezdi...
2010. aug. 20. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, igen. Először csak indokkal. Később meg már megszereted. Már azért fogsz stresszelni, hogy ihassál.
2010. aug. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!