Az ország hány százaléka lehet vegyszereken vagy tudatmódosítókon?
Néha úgy érzem mindenki rajta van vmin. Ennek így nem lesz túl jó vége.
Szerintetek hány százalék tol vmit napi szinten? Most ilyesmire gondolok: alkohol, nyugtató, altató, fű, illegál cuccok. Aki nem ilyesmit tol az meg sokszor mást visz túlzásba pl. napi 10 koffeintabi vagy 2 doboz cigi sem normális. Vannak még egyáltalán olyanok akik normál életvitelt folytatnak?
A gyerekeket most vegyük ki a képletből, nézzük a 14 felettieket.
En is minimum 60ra becsülöm.
Én jelenleg semmi ilyennel nem élek, de egy időben én is szedtem nyugtatót alváshoz. A férjem se korábban, se most nem szedett semmit, nem iszik és nem dohányzik.
Nem rossz gondolat bevonulni vhova. Nem mindegy hogy hova mész. Van ahol inkább gyógyszerekkel dolgoznak, van ahol inkább terápiával. Vannak állami és alapítványi cuccok. Nézz utána.
Bár most magam ellen beszélek. Én is be akarok kerülni vhova és így is nagy a túljelentkezés a jobb helyeken. Fasznak kell a konkurencia. XD
9, Nyugi.
Én nem megyek be sehova..
Már voltam rövidebb ideig, és kipróbáltam.
Inkább szembenézek a sorsommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!