Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt olyanok akiknek a...

Vannak itt olyanok akiknek a Frontinnal kapcsolatban pozitív tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés

Nemrég jártam pszichiáternél, aki a panaszaim meghallgatását követően úgy ítélte meg, hogy szükséges szorongásoldó gyógyszert szednem. Nem nagy dózisban kell bevennem, napi 2x1 szem 0,25 mg-os Frontin tabletta szedését ajánlotta, (emellett elküldött laborvizsgálatra is) mégis tartok tőle valamennyire. Tény hogy nagyon erősek a szorongásos tüneteim, és ez többek között az alvásban és a tanulásban is akadályoz, tehát teljesen jogosan írta fel nekem, viszont rengeteg rossz tapasztalatot hallottam már. Elsősorban az a lehetséges mellékhatás riaszt el a gyógyszer kiváltásától, ami a memóriát érinti, mivel még egyetemista vagyok, és ugyan a szorongás is akadályoz a tanulásban, mert képtelen vagyok odafigyelni, de félek hogy ezen a frontin csak tovább rontana. A probléma csak az, hogy más megoldást nem látok, mivel már nagyon sok mindennel próbálkoztam, de ez csak azt eredményezte hogy folyamatosan romlott az állapotom, és folyamatosan depresszív hangulatom van. Ezért is szeretnék tapasztalatokat kérni azoktól, akik szedték/szedik ezt a gyógyszert :) Van itt olyan akinél nem jelentkeztek negatív mellékhatások (legalábbis nem olyan sok)? Természetesen azok is írhatnak akiknek inkább rossz tapasztalatai vannak, ezeknek is örülök :)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

20/L

2021. márc. 25. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mármint olyankor Frontin nélkül alszom el.Ha 1 hétig nem veszem be,mert nem dolgozok épp, akkor is.Szóval nincs hozzádszokás,sem elvonási tünet. 0.25 mg.
2022. márc. 5. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyen kis adagról még több év szedés után is könnyű leállni.
2022. márc. 6. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!