Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet jó pszichológust...

Hogyan lehet jó pszichológust találni a környéken?

Figyelt kérdés

Marha erős egyéniségnek tartom magam, aki bármikor bármiből kirángatja magát, de mostmár kb. fél éve olyan folyamatos "apró" negatív hatások érnek, amik egymásra rakódva komoly gödörbe löktek. Mivel a probléma több összetevős, nem is tudom megfogalmazni néhány mondatban, hogy mi a baj, milyen segítségre van szükségem.

Nagyjából másfél hete úgy érzem, hogy ebből már nem tudok egyedül kimászni. Avagy tudok, de az nagyon hosszú idő lenne. Hülyén hangzik, de nekem erre nincs időm... Nem szoktam hozzá, hogy nem találok megoldást a belső problémáimra és érzem, hogy most valami félresiklott. A megoldást és a rendeződést szeretném meggyorsítani, amihez szeretném pszichológus segítségét igénybe venni.

El is kezdtem nézelődni az interneten, de akikre rátalálok így (1-2 szakember), azok nem igazán szimpatikusak. Tehát hogyan lehetne hatékonyabban keresni?

2021. márc. 23. 10:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!