Visegrád környékén tudtok olcsó, de jó pszihológusról?
Figyelt kérdés
Egy pszihológus pontosan miben is tud segíteni? Tapasztalatlan vagyok a témát illetően, de kezdem úgy érezni, hogy akár egyetlen találkozás is segíthetne. Nem vagyok mély depresszióba zuhanva, nem is vagyok olyan típus, mély depresszióhoz valami nagyon rossznak kell történnie az életemben. Azonban nem vagyok jól lelkileg, ez erősen meglátszik a teljesítményemen. Szüleimmel tisztán és őszíntén tudok beszélgetni, de már nem segít ha velük megbeszélem a dolgokat. Ezért jutott eszembe, hogy el kéne mennem egy képzett pszihológushoz, de úgy tudom sajnos elég drága és jelenleg nem állunk túl jól pénzügyileg. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!2020. nov. 27. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!