Hol végeznek STD vizsgálatot a Visegrádi utcában (XIII. kerület)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy Budapesten, valahol a Visegrádi utcában időpont és beutaló nélkül kérhetek STD vizsgálatot, azonban én csak magánrendeléseket találtam. SZTK alapon végeznek ilyen vizsgálatot valahol?
(pl. a Visegrádi úti szakrendelő bőrgyógyászatán)
Köszönöm a válaszokat előre is!
2018. jan. 3. 19:05
1/3 anonim válasza:
Teljes STD szűrést sehol nem csinálnak TB alapon, csak magánban. TB finanszírozott bőrgyógyászat a Visegrádi utcában csak a 47/C alatt van, de onnan jó eséllyel el fognak hajtani.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Találtál azóta helyszínt? A Nyírő Gyula Kórházban végeznek szűrést TB alapon, de így is fizetős! Csak az orvosi konzultációért nem kell fizetni, de a szűrésért igen. A teljes vizsgálat 27 ezer forint (durva)!!! Ha én ezt tudom, inkább apácának megyek... Azért remélem, valakinek hasznos volt az információ.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, annyit hozzátennék, hogy még ebben sincs benne minden, pl. a vérvételesek nem, csak a hüvelykenet mintából kimutathatók. Paff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!