Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elég erős szorongás van...

Elég erős szorongás van rajtam tegnap óta valakinek valami tipp?

Figyelt kérdés

Alapból hajlamos vagyok az ilyesmire (depresszió, pánikbetegség) de most valahogy minden összejött, vagy sírok vagy csak úgy viselem a gyomorgörcsöt.... elvesztettem a munkám és egyenlőre kilátásban sincsen semmi de nem is ez a legrosszabb hanem, hogy az édesanyámnak megígértem, hogy besegítek anyagilag, de így ez az egész kuka.... tegnap óta nem tudtam aludni, se enni gyötör a bűntudat mert tudom, hogy szüksége volt a pénzre de nem tudok neki így segíteni.

A környéken egyenlőre nulla álláslehetőség.... tudom hogy van aki rosszabb helyzetben van mint én de egyszerűen nem szabadulok ettől a gyomoridegtől.

2021. márc. 22. 14:42
 1/2 A kérdező kommentje:

Próbáltam, hogy akivel tudtam beszéltem róla de nem lett jobb tőle.... egyedül vagyok és érzem, hogy egyre rosszabb minden.

Megkaptam hogy gyenge vagyok felfújom a dolgokat...

2021. márc. 22. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Kicsit higgadj le. Vmi munka úgyis lesz. Adj fel hirdetést h takarítást vállalok, vagy gyerek felügyeletet,idosoknek segíteni.talald fel magad,te tudod mihez értesz.szuperinfoba keresnek dunántúli munkahelyekre embereket? Xar? Lehet,igen.munka? Igen.ne rinyalj, légyszi szedd össze magad. Ki kell néha lépni a komfort zónából, hajrá:-)
2021. márc. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!