Scippa 10mg szorongásra,erös pánikra. 5.napja szedem ,1/4 tbl. Tegnap óta nagyon erős pánikroham, reggel is így ébredek.0.5 Rivotril fel szemmel szedem, este 0.5 Rivotril. Normalis h erosebb a panik?
Szia. Elsö alkalommal, mikor felírta, 3 nap utan megriadtam a mellékhatasoktol, 1/2 tabletta.javasolta, mondván, tévúton járunk..hagyjam abba.
1 honap utan megprobaltuk a DUCILTIA,-t , az szornyu volt.
Szerdan voltam nala, visszaallitott scippara, es -igen, elmondta, nem rogton hat, ha mellekhatasoktol félek, vegyem be este.
Aludni jol alszom, evtizedek ota.
Este nem merem bevenni.
Azert negyeddel kezdtem, mert féltem a mellekhatastol. Ezekszerint ha a normal kezdoadagot, azaz fel / 5mg / Scippat szedek 1 hétig es utana emelem egészre, nincs osszefugges a mellekhatasok erossege kozott ?
A 1/4 tbl ezekszerint szinte nulla ? Mégis szedál kicsit .
Nem vagyok hisztis, 97-ben 6 even at Prozac ot szedtem, 2 naponta kellett 5 mg, es siman letettem
3.ik gyogyszer?!
Anno , mikor Prozacot szedtem, rivotril 0,5 mg vel szedtem es semmi ,de semmi mellekhatas nem volt a kezdetektől.
Este vernyomascsokkentöt szedek, illetve 0.5 Rivotril 1 tbl.
Egyebkent aki este , lefekves elott veszi be az antidepresszanst, annak hatasa nappal, pl 24 oras intervallumban ?
Bocs, nem volt érthetö előbbi kerdesem
Szoval ha este veszem be, masnap ugyanugy kifejti hatasat 24 oraig ?
Nappal jobban tudja az ember kontrollalni a gyogysuerek hatasat.
Kószi a választ.
Scippát 5.napja szedem, ma már fél tbl. Annyira nem vészes, de tegnap nagyon megijedtem, este jott a panik, a semmiből. Nyilvan idö kell. Rivotril segít, de elkeserít, h meddig kínlódik az ember ? Aki élt mar at panikot ,tudja mi az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!