Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Életkedv elvesztésére valami...

Életkedv elvesztésére valami gyógyszer?

Figyelt kérdés

Bármit csinálok, azzal mindenkinek baja van. Az életkedvem megy el.

- Összepakolok munkahelyen, hogy könnyebb legyen megtalálni az eszközöket és jobban elférjenek a többiek, erre : "Erre semmi szükség nem volt."

- Kikapálom a gazt az utcánkban erre: "Van önnek erre engedélye? Hívom a rendőrt!"

- Összeszedem a szemetet a megállóban és oda rakom egy bekötözött sittes zsákban a megállóban lehelyezett szemetes mellé, erre mindenféle beszólást kapok az emberektől, hogy mit képzelek, hogy ott helyezem el.

- Munkában automatizálok egy feladatot, amivel 10 embernek 40 órát spórolok e meg egy héten, tehát 1 embernyi munkát megspórolok a részlegen, erre: "Naés, ez ki a fäszt érdekel?"

- Otthon felporszívózom, erre: "minek kell délben zajongani?"

Bármit csinálok, mindenkinek baja van velem.

Ha a munkámat végzem el időben, azért b*sznak le, mert növeli a normateljesítmény szintjét.

Van valami gyógyszer, ami segít véget vetni ennek, vagy marad a kötél?

#tehetetlenség #jövőkép #Értelmetlenég
2021. márc. 21. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha depis vagy, akkor keresd fel a házidokit. Az ilyen gyógyszerek úgyis vénykötelesek.

Amúgy sz@rd le, mit mondanak mások. Nyilván azért csinálod, mert leköt, jobban érzed magad tőle. Dicsérd meg magad, esetleg jutalmazd meg magad, egy csokival, vagy bármivel ☺️

2021. márc. 21. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlérzékeny vagy, erre nem gyógyszer kell, hanem pszichoterápia.
2021. márc. 21. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs házidoki rendelés a körzetemben. Pszichoterápiára lehet anélkül is jelentkezni valahol?
2021. márc. 21. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem tök jó és hasznos dolgokat csináltál. Tegyél mások véleményére, igazságtalanságára. A hiba az ő készülékükben van.

Nem tudom tetszeni fog e amit ajánlok, de ismerd meg Istent, és bízd magad Rá. Ez nagyban segíti a kiegyensúlyozottságot, belülről erősít meg, kevésbé számítanak majd a külső körülmények.

2021. márc. 21. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem a pszichológus vált be, hanem a pszichiáter.Ne félj a gyógyszerektől.
2021. márc. 21. 18:12
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 Köszi. Részben a Piarista neveltetés tehet arról, hogy egy idegroncs vagyok. A vallás okozott már elég kárt. De Pál Feri egész más. Nem véletlenül akarat kitagadni a magyar egyház.

#5: És háziorvos kell ehhez vagy sem?

2021. márc. 22. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell háziorvos, keress TB-re egy pszichiáter orvost.

Fontos,hogy szimpatikus legyen neked.Keress rá a nevére és olvass véleményeket róla,mielőtt felkeresed.

Így csináltam én is.

2021. márc. 23. 00:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Találtam egy ilyet: [link]

#7 Jó ötlet! Köszi.

2021. márc. 23. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!