Hogyan küzdhető le a vásárlásfüggőség? (boltkórosság)
2 lehetőség van:
-akaraterő.
-elfogy a pénzed.
Gondolom bankszámlán van a pénzed. Kösd le nagy részét, csak annyit hagyj magadnak, ami kell a mindennapos dolgokra, így nem tudsz majd online fizetgetni. :D
Egyébként meg akaraterő.
én meg pont az ellenkezője vagyok: megállapítom, hogy kéne egy táska, aztán el kezdek nézegetni táskákat és sokszor az a vége, hogy sajnálom rá a pénzt és járok tovább a régi, kopottal.
ezért ez is idegesítő. ugyanakkor ha másokról van szó, pl. ajándék, vagy közös szórakozás a párommal, akkor nem vagyok spúr, csak magamra sajnálom.
Nincs Neked Onbizalom hianyod? Az En lanyom is ebben szenved, de meddig fogja birni a csaladja, a Ferje, vagy Mi a szulok.
Probalj kitalalni valami sportot, kreativ munkat, hobbyt,
barmit, ami lekoti az elmedet. Hiszen ez a vasarlasi mania hova fog vezetni. Nezz korbe a vilagban, sok a szegeny ember, s mi lesz amikor elfogy a penzed, s jon egy varatlan problema, betegseg, amikor valoban penzre, komoly penzre lenne szukseg, s akkor nem lesz.
Sajnos Mi mar probaljuk leallitani a lanyunkat, de hidd el,
hogy Ti Onmagatoktol is betudnatok ezt fejezni, csak akarat ero kell, es a jovore is kellene gondolni, mert nem ugy nez ki, hogy a jobb jon, inkabb mindig a nehezebb idoszakra lehet szamitani, s akkor nem art, ha van egy kis
megsporolt penz.
Akarat ero es kitartas, kivanom, hogy sikeruljon!
Tudom, én leszek itt a legnépszerűtlenebb, de leírom.
Akaraterő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!