Alprazolamtól vannak enyhébb nyugtatók?
Természetes alapú nyugtatő is elég lenne neked. Citromfű, macskagyökér, komló alapú szerek (pl. Valeriana, sedacur forte). Egy kis izgulás miatt ne vegyél be olyan szert, ami könnyen függőséget okoz!
Alprazolamból eleve van 0,25-ös is, miért az erősebbet szedted be? Honnan vetted? Könnyen rászoksz, ne szedd!
Fogalmam sincs, honnan van, de találtam itthon. Szerintem az asszonyé lehet. Mindenféle vényköteles gyógyszer van itthon, szóval teljes a készlet. 2x0.25-öt vettem be, csak mert 98 kilós férfi vagyok, így a 0.25 nem hiszem, hogy sokat érne. A természetes dolgokat meg próbáltam, sajnos nálam nem igazán működik a placebo-hatás. Itt meg ugye jó kapcsolatban vagyok az orvossal, bármit felír, amit kérek tőle.
Egyébként csak ideiglenes lenne, míg vissza nem rázódok a munkába, meg ilyesmi. Egy éve nem dolgoztam, szóval eléggé elszoktam a szocializációtól.
"Igazából gondot nem igazán okoznak"
Nem veszekedni akarok veled, de ha nem okozna gondod nem szednéd be, és nem is kannabiszoznál. Az előzőnek igaza van, a nyugtatóra úgy fogsz ráfüggni hogy a kannabiszhoz való hozzászokásod lófütty lesz ahhoz képest. Főleg hogy van olyan orvos "kéznél", aki felír neked amit kérsz... Nyilván a te döntésed, de ha már feltetted a kérdést, akkor válaszolok, hagy a francba a nyugtatót, mert csak szarabbul jársz vele. Csomó elég komolyan függő ismerősöm absztinens lett, fasza lett minden, csak épp a gyógyszerekre függött rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!