Frontint lehet szedni csak alkalmanként vagy csak rendszeresen ajánlott?
Lehetne, speciális esetben. Viszont alvásra nem javallt az alprazolam.
Van nála modernebb, kevesebb nem kívánt problémát okozó altató, zolpidem néven. Ajánlott azt fogyasztani, kúra szerűen 10-20 napig, utána általában megszokott szünni a probléma. Ha még sem, az egy komplexebb problémát sugall, és érdemes utána járni.
p.s. háziorvos felírja, mond el, hogy nem tudsz aludni, és mások zolpidemet javasoltak. Lehetőleg ne a drágábbik verzióit vedd meg, mint a Sanval vagy Stilnox.
5
Ennyi erővel CBD akkor, az legalább való is valamire
Zolpidem nem okoz függőséget.
Nekem a zolep(zolpidem) szart se segített. Konkrétan semmi változást nem éreztem tőle megemelt dózis esetében sem. Aludni ugyanúgy nemtudtam tőle.
Egyedül az alprazolám ami segít bár nekem nagyon érdekessen tud hatni mert valamikor a normál dózistól(teràpiás) kiütött és aludtam 12 óràt. Máskor ugyanettől be sem éreztem semmit. Máskor meg ugyanettől a dózistól inkább felpörögtem emellett különösen eufórikus kedélyállapot állt be ,amikor aludni sem tudtam sőt még kedvem sem volt. Szigorúan nem fogyasztottam alkoholt mellé egyik esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!