Egyensúly vesztés,Szédülés,bizonytalan járás,rosszúllét stb.?? 25 éves F
Több mindt 2 hónapja kezdődött, hírtelen a munkahelyen el kezdtem szédülni haza is kérezkedtem.
Utánna egyre többszőr kezdtem szédülni ugyan úgy a munkahelyen.
Házi orvos el küldött fül orr gégészetre semmit nem találtak, vérvetelen voltam negatív minden picit magas a cukrom de semmi több.
Majd neurologusnál voltam nem talált semmit mondta lelki eredetű, kérdezte milyen a szédülésem mihez hasonlítanám, nem forgó jellegű inkább bizonytalan , egyensúlyommal lenne a gond, de leginkább a munkahelyemen intenziv ez az egész, hozzá teszem nem küldött tovább CT vagy MRI re.
Psziiatrian voltam, pánik szindromát diagnosztizalt az orvosom. Jöttek is utánna a rohamaim a munkahelyen.
Nem szedek semmi féle gyógyszert, azóta olvasgatok minden féle betegségekről és egyre gyengébbnek is érzem magam fáradtnak két kezemben mindtha el ment volna az erő zsibbad a lapockam a bal oldali és az is aggaszt félek. Nagyon szorongós is lettem magam végett és minden fajta betegséget is be magyaráztam magamnak. Szívem is hol bever vagy ki hagy egy ütemet akkor még jobban pánikba esek és megyek ekg ra most jövő héten.Fáj is néha a szívem,de ez a bizonytalan járásom ami nagyon aggaszt hol erős hol semmi majd pár nap és vissza tér de akkor nagyon rosszúl is vagyok. Semmi kedvem már szinte semmihez amikhez eddig.Szerintetek?
Magneb6-ot szedek, és citrom fű levél teát iszom, hozzá teszem vissza szoktam a cigire is ez végett, kávét ha iszok rosszabbul vagyok.
Ha az orvosok nem tudták megállapítani mitől van, akkor honnan tudnák itt?
Menj el újabb vizsgálatokra. Biztosan van még, amit nem néztek. Az érdekes, hogy a rohamaid csak azután kezdődtek, miután a pszichológus diagnosztizált. Nem lehet, hogy valami hasonló történt 2 hónappal ezelőtt is, amikor elkezdődött a szédülésed? Nem vagy hipochonder? Lehet, hogy valamilyen pszichológiai probléma lehet a háttérben. Az szép, hogy a pszchológus diagnosztizált, de azon túl csinált valamit? Jársz továbbra is kezelésre, hogy ez megoldódjon, vagy ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!