Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mast is szet**** az elet?...

Mast is szet**** az elet? Hogyan orzitek meg a mentalis epsegetek ha mar mar tobb 10 eve folyamatosan osszecsapnak felettetek a hullamok?

Figyelt kérdés

26 ferfi vagyok. Tobb mint 10 eve folyamatosan ki*** velem az elet. Pedig voltak nagy terveim pl. jol tanulni + foiskolara menni + parkapcsolat + gyerekek. Ehelyett csaladi problemak tragediak betegseg depresszio es rengeteg szivas jutott nekem + mar kamaszkent szarra dolgozhattam magam betegen. Most lennenek lehetosegeim de mar nem tudok veluk elni mert erzelmileg es egeszsegileg is eleg rossz allapotban vagyok.

Pszichoterapia nem jatszik: 2 helyen leraztak + 1 nem valt be (meg csak vmi vegyszer sem irtak fel, siman elkuldtek). Egeszsegugyi problemamat nem reszleteznem (jarok orvoshoz es figyelek az eletmodomra de nem segit).

A valaszoknak orulok, de ne sertodjetek meg ha mar ejjel mar nem valaszolok. Probalok aludni csak ezt most vhogy felalomban ki kellett adnom magambol.

2021. márc. 14. 01:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyomorult vagyok en is nem erre a vilagra valo vagyok egyaltalan utalom magam az eletem mindent
2021. máj. 13. 15:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Nah legalább nem vagyok egyedül a dologgal. Azt hittem senki nem nézi a kérdést. XD Csak levezettem a feszkót vhol.
2021. máj. 13. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Rohadt szar az egész élet, csak piával lehet kibírni. Kényszergondolataim vannak, 2 hétig kibírom h ne igyak de utána kell egy hard reset egy hatalmas beb@szás formájában. Lelki bajok, önboalomhiány, szociális fóbia, pánikbetegség, megalázottság, kilátástalanság, totális csőd, minden amit el tudsz képzelni, üdv a Földi pokolban.
2022. jan. 9. 00:16
 14/16 A kérdező kommentje:
13: Voltál már pszichiáternél? Én most 2 féle antidepresszáns és 2 féle benzot szedek. Sokat javitottak az eletminosegemen. Inni minimális mértékben lehet rá, de szerencsére segítenek annyit hogy ne legyen mellettük nagy kihívás az alkohol elhagyása.
2022. jan. 9. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Még orvosnál sem. Mit mondanék, egyből elküldene pszichológushoz de nekem ahhoz semmi kedvem. Eleve nem szeretek kimozdulni, emberrel találkozni és a problémákról beszélni. Aztán ha még a szüleim is megtudnák a háziorvostól hogy nekem ilyenjeim vannak és magyarázkodhatnék h ők erről mért nem tudtak tuti felkötném magam. Tényleg senki nem tud ezekről. A másik, hogy ilyenkor kicsit le is blokkolnék és lehet hogy még a végén azt hoznák ki h na ennek semmi baja kicsit önbizalom hiányos meg lusta, majd elmúlik.

Mikor mentem céghez is szakmai gyakorlatra alaphangon szorongtam, remegtem és éreztem magam kellemetlenül és szült is jó pár cikis szitut.

Eleve milyen munkát lehet így csinálni? Nem tudom bárhol kibírnám 4-5 hónapnál tovább. Szóval nem csak az ivásról van itt szó.

De örülök, hogy neked jobb. Kívánom is hogy még gyógyszert se kelljen szedned. Remélem attól is jobb lett, hogy látod van aki még nyomorultabb :)

2022. jan. 9. 14:45
 16/16 A kérdező kommentje:

Pszichológushoz tényleg kár menni. Jártam sokat, semmit nem ér. A körzeti orvosod beutalhat pszichiáterhez, ha nagykorú vagy akkor nem mondhatja el senkinek.

Én magán pszichiáterhez járok. Havi 25k + támogatottan pár ezer a gyógyszer. A magán pszichiátertől aztán tényleg nem jut ki infó. Ha Budapest környékén laksz és érdekel, akkor privátban megadhatom az orvosom nevét és elérhetőségét.

Egyébként hány éves vagy? Nő vagy férfi?

Csak kíváncsiságból kérdezem, én 28 éves férfi vagyok.

2022. jan. 9. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!