Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki öngyilkos lesz és meghal,...

Aki öngyilkos lesz és meghal, hogy tudja rejtegeti, hogy senki ne lássa rajta, h mentális beteg??

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 17:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Az egészséges emberi működés, pedig a saját igényeit nézi. Ergó, ha valaki provokálni akar, az provokálni fog. És feltételezem, hogy ha egy kicsit is elgondolkozunk rajta, akkor magától értődőd, hogy a kérdező nem egy hulla előadóképességei felől érdeklődött.
2021. márc. 14. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nem rejtegettem soha! Írtam egy naplót miket éltem át a kollégáim, illetve a környezetem miatt. Ápolónő vagyok az egyik kórházban és olyan dolgokat láttam, amik miatt most már elhatároztam azt, hogy megölöm magam. Vettem is egy autót. Először azt terveztem, majd 180-ra felgyorsítva nekihajtok valaminak, ami megfogja és én kirepülük, de ez kockázatos túlélhető. Hát aztam még alaklmat rá, hogy ne szemétkedjenek, de megint csinálják. Az az autó elvisz majd valahová, amit nem emlegetek és ott szépen megölöm magamat. Haytam is egy búcsú jegyzetet az összes szenvedésemről, amit csak átéltem.
2021. márc. 24. 16:23
 13/20 anonim ***** válasza:

12-es...

Szeretnél róla beszélni?

Sajnálom, hogy ilyen dolgokon mentél keresztül :(

Higyd el, van még remény. Ez nem helyes megoldás, megérdemled az életet, hisz csodálatos ember vagy, már így látatlanban is.

Miért gondolod ezt így? Kiszeretnéd részletesebben fejteni? Sokan vagyunk itt és olvassuk ugyanazt a kérdést. Lehet, hogy találnánk rá megoldást, vagy legalább olyat mondhatna valaki, amire eddig feltehetőlegesen nem gondoltál.❤

2021. márc. 24. 17:33
 14/20 anonim ***** válasza:
#11: Robin Williams példáját nézd meg, kérlek.
2021. márc. 24. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen, és?

Nem teljesen értem az összefüggést, én a válaszadókról beszéltem...

2021. márc. 24. 21:49
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor én értettem félre, mert azt hittem, másoknak írod.

Robin Williams úgy jön a képbe, hogy senki sem tudta, hogy depressziós. Akinek mondta, az nem hitt neki. Akinek nem mondta, annak megjátszotta magát. Majd akkor, amikor azt hitték, hogy milyen boldog élete van, öngyilkos lett. Mindenki sajnálta, de amikor oda ment volna, hogy hé, bajban vagyok, segítség kell, senki nem segített neki.

A társadalomban, ha beteg vagyok, nem kapok munkát és nem lesz pénzem enni, még betegebb leszek és kivetnek a szélére és ott dögölhetek meg. Én ezért nem mondom el senkinek, hogy bajom van. Egyszer elmondtam, lefokoztak munkában. Soha többet nem tudok bízni egyetlen emberben sem. Pedig vannak gondjaim, de a társadalom letojja. Az alkoholistákat segítik. A dohányosokat segítik. Azokat, akik szándékosan neki hajtottak egy másik autónak és megsérültek segítik. SŐt! A bedrogozott tanulatlan cigány, aki késsel ment a másiknak és megsérült azt még meg is mentik és előbbre helyezik, mint egy mérnök anyát, akinek éppen félrehordása volt. Tudom, mert ott voltam, amikor a feleségemet bevittem Székesfehérváron az ügyeletre. A cigány rugdosott és verekedett, ezért ellátták. Én szépen kértem, és 38 órán keresztül még csak azt sem engedték, hogy vizet igyon, amitől összeesett a vénája....

Erős következtetést lehet levonni belőle. Ha én rugdosok, rám hívják a rendőrt, erre a drogos késsel támadó tanulatlan abortuszmaradékhoz meg a főorvos jött ki otthagyva egy műtétet. Semmit nem ér az élet.

Senkit nem érdekel a másik ember. Csak a pénz és csak a saját önös érdeke vezérli az embereket.

Az öngyilkosokkal meg csak azért foglalkoznak, mert nem tudják elviselni az, amit hátrahagynak. Saját önző érdekük vezérli akkor is őket.

2021. márc. 24. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom ennek az

Országnak még"Élni"sem érdemes 55f vagyok de egy nappal se lennék fiatalabb

Annál többet kell szenvedni

"Egyszer lent egyszer lejjebb"

"Egyik szemem sír a mák is"

"Le a fejjel"

Ezek a mondasaim

Csak negatívan!!

2021. márc. 24. 22:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Csodálatos ember vagyok? Folyton megaláznak. Születésem napján fogom megölni magamat ezt előre leírom!
2021. márc. 25. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
18as! Az hogy folyton megaláznak nem a te szégyened,hanem azoké akik ezt teszik.Csupán rossz emberek közt vagy.Mindenhol vannak rossz emberek.Ha elveszed a saját életed,azzal ahogy benne van a kifejezésben magadat károsítod csupán.Akik bántottak nem fogja meghatni őket,és nem fogja befolyásolni a további életüket.Csak magaddal szúrsz ki,mert elveszel minden olyan lehetőséget magadtól,ami esetleg örömet,boldogságot jelenthet számodra a további életed során! Úgyhogy inkább alkalmazkodj,vagy változtass,éld úgy az életed hogy boldog lehess,törekedj erre,és tegyél érte.Sok értelmetlen halál létezik...ne csinálj ostobaságot.Ha kilátástalannak is érzed a helyzeted,ne félj segítséget kérni.
2021. márc. 25. 21:10
 20/20 anonim ***** válasza:
kivancsi lennek a 18 as eltunt e mar az eletbol vagy csak a szaja jart?
márc. 30. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!