Mire utal, ha rám semmilyen hatással nincsenek a drogok?
Próbáltam már az ekit, speedet, kokaint, LSD-t, többször, több helyről is, tehát nem lehet a minőségre fogni, meg a barátaim mind nagyon beállnak tőlük. Nekem max. felgyorsul a szívverésem egy kicsit, de ezen kívül semmit nem érzek. Ugyanez van a gyógyszerekkel, szinte mindegyik hatástalan. Még hozzátenném, hogy a fájdalomküszöböm is nagyobb, mert a fájdalmat sem érzem annyira, pl eltörtem a lábam, alig fájt, vagy lehorzsoltam a kezemet, észre sem vettem, csak amikor már vérzett, csúnyán elcsúsztam a fürdőszobában, csak egy pillanatra fájt, másnap meg már tele voltam kék-zöld foltokkal.
Az ismerősöm szerint pszichopátiára utal, de azért remélem ekkora baj nincs. Ő azt mondja, hogy ebben az esetben csak bizonyos receptorok nem tudnak átjutni a szinapszisba (vagy ilyesmi) (bocsi, nem tudom pontosan visszaidézni) Csak furcsállom, és kicsit aggaszt is, nehogy valami komolyabb betegség tünete legyen ez a fajta érzéketlenség.
Nem azért, de ha te tényleges LSD-t vettél volna be, az feltűnt volna. Attól nem csak szívverésed gyorsul fel, közel sem.
Senki sem immunis LSD-re.
Inkább megijedtem, mert ez azt tükrözi, hogy nem működök normálisan. :(
Próbálom logikusan megmagyarázni, pl egy másik ismerősöm azt mondta, hogy egyes antipszichotikumnak lehet rá hatása, hogy nem úgy reagálok a drogokra, mint mások. Ebben lehet valami? (Lítiumot, olanzapint szedek)
(Kérem a "hülye vagy, hogy drogozol gyógyszer mellett" kommentelők kíméljenek... Tudom, hogy nem szabadna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!