Hogyan tudnám abbahagyni a folyamatos félelmet?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Pár hete meghalt anyukám kollégája koronavírusban, elhízott volt, magas vérnyomás. 3 Gyereket hagyott hátra.(48 éves volt) Egyszerűen szörnyű volt látni a gyerekeket a temetésen. sose éreztem még annyira rosszul magamat. Azóta folyamatosan attól félek hogy a szüleimnek is ilyen vége lesz, mindkettő 50 éves magas vérnyomással de kezelve volt azthiszem. Próbálom őket mihamarabb meggyőzni a vakcináról, akkor lennék teljesen nyugodt. Hogy tudnám abbahagyni a folyamatos félelmet?2021. márc. 6. 23:37
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként csak a legszükségesebb dolgokért megyünk ki
2021. márc. 6. 23:39
2/7 anonim válasza:
Sehogy. Kevés az esély arra, hogy meghalnak a szüleid, max. 5%. Még 85 év felett is csak 15% a halálozási arány. Lazázz be. :)
6/7 anonim válasza:
Ne nézd a koronavírussal kapcsolatos híreket a tv-ben, ne olvasd a cikkeket ezzel kapcsolatban, mert csak pánikot keltesz magadban.
7/7 everlight válasza:
Ne nézz tvt.Ha valaki elhízott,egyéb bajai vannak:Szív elégtelenség,stb az úgy is meghal,teljesen természetes ,nekem több rokonom rákban halt meg mégse rettegek hogy én abban halnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!