Hogy motiváljam magam a gyógyulásra?
Anorexiából. Nem ,,sima" anorexiás voltam, mivel azért egy keveset ettem, csak túledzettem magam. A dolgok nehezen, de biztosan haladtak, felszedtem egy elég jó súlyt, viszont mostanság azzal próbálom kompenzálni az edzés hiányát, hogy nem eszek...
Titeket mi motivált a meggyógyuásra?
(Nem szabadna visszaesnem, mert eltiltanak a sporttól+lehet hogy visszaküldenek a kórházba.)
Úristen kérdező kérlek nehogy egy árva betű is megragadjon abból amit a 21-es írt!!!!!
#21-es nem szégyelled magad, hogy írhatsz ilyet egy evészavarosnak??
200 valóban borzasztó kevés, te pont azért vagy csurig hor 200-al mert akkora lett az koplalástól a gyomrod mint egy dió, de ez nem jelenti azt hogy az az egészséges mennyiség, 1200 egy minimál bevitel, fogyókúrás étrend, ami ebben a szituációban NEM megfelelő, a kérdezőnek több kéne.
Én is "csurig" voltam már 400 kalóriával, miután 100-on éltem, de attól még az is borzalmasan kevés, egészségtelen.
A te tested egy rossz tendenciát alakított ki, nem példa, vagy viszonyítási alap.
Attól még hogy neked sikerült lekorlátozni magad ilyen szinten, másokat ne skatulyázz be, és VÉGKÉPP ne hasonlítgass magadhoz.
23-as igen sajnos.
De ez miért is fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!