Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy motiváljam magam a...

Hogy motiváljam magam a gyógyulásra?

Figyelt kérdés

Anorexiából. Nem ,,sima" anorexiás voltam, mivel azért egy keveset ettem, csak túledzettem magam. A dolgok nehezen, de biztosan haladtak, felszedtem egy elég jó súlyt, viszont mostanság azzal próbálom kompenzálni az edzés hiányát, hogy nem eszek...

Titeket mi motivált a meggyógyuásra?

(Nem szabadna visszaesnem, mert eltiltanak a sporttól+lehet hogy visszaküldenek a kórházba.)

2021. márc. 5. 08:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék senkinek ötleteket adni, hogy hogy tegyék magukat tönkre. Én a kérdésemre szeretnék választ kapni.

Aki azért lenne itt, ez nem a fogyókúra kategória, hanem egy betegség.

Aki pedig csak azért kérdezi, hogy segítsen; Mindent eszek, csak a mennyiséget korlátozom le, ha fogyni akarok.

2021. márc. 5. 14:06
 12/27 anonim ***** válasza:
5%
Mióta vagy anorexiás?
2021. márc. 5. 14:31
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Miket és mennyit sportolsz egy nap?
2021. márc. 5. 14:31
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Meg kellene találnod a probléma forrását, hogy mi miatt vagy beteg. Ebben pszichológus tud segíteni.
2021. márc. 5. 18:27
 15/27 CsakAKommenteketJöttemOlvasni ***** válasza:
70%

Szia:)

Egy lány vagyok, aki hosszú ideje párkapcsolatban él, és nekem is étkezési zavarom van.

3 dolog motivál; az egyik, hogy nyitott vagyok a növényi alapú étrendre, a barátom viszont hallani sem akar a dologról, amíg formába nem hozom magam. Nagyon szeretem őt, viszont az elveim is fontosak, ezért kénytelen vagyok hízni.

a második a testi funkcióim/energiaszintem/ idegrendszerem helyreállítása, amihez már megint csak kajálni kell

Aztán ott van még a mellméretem, ami bosszant. :'D szeretnék szép, formás alakot. Szeretnék nőiesebb lenni. (meg a hajam, bőröm, körmöm egészsége miatt is)

.

Elkezdtem megfigyelni a környezetemben élő nőket, akiket kedvelek és/vagy valamiért nagyra tartok. Mindegyik majd kicsattan az egészségtől, és nálam sokkal jobban néznek ki. Olyan akarok lenni, mint ők.

Sokat kell még fejlesztenem magam, és ebbe beletartozik a kalóriabevitelem növelése is.

És ehhez nem kell szemetet-junk food-ot enned, mert annak nincs tápértéke, csak üres kalória...levert leszel tőle, és talán még étvágyad sem lesz...

2021. márc. 6. 08:40
 16/27 A kérdező kommentje:

15# Köszönöm, hasznos a válaszod. Én lapos szeretnék lenni, szóval nálam ez nem cél, de az egészség nyílván fontos.

Én inkább csak egészségesen próbálok enni, de a növényi alapú étrend is biztos nagyon jó.:)

2021. márc. 6. 09:01
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Miért nem válaszolsz a neked feltett kérdésekre, ami alapján tudnánk segíteni?
2021. márc. 6. 11:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Mett már egy csomó mindenre leírtam a választ.

1 éve vagyok benne, keveset eszek, heti 4-szer edzek, nehezen veszem rá magam az evésre.

2021. márc. 6. 12:07
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
De hány kalóriát eszel egy nap????????!!!!! Azt írtad 1200at, az nem kevés ugye tudod?
2021. márc. 6. 12:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Hogy ne lenne kevés 1200?
2021. márc. 6. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!