Hogy motiváljam magam a gyógyulásra?
Anorexiából. Nem ,,sima" anorexiás voltam, mivel azért egy keveset ettem, csak túledzettem magam. A dolgok nehezen, de biztosan haladtak, felszedtem egy elég jó súlyt, viszont mostanság azzal próbálom kompenzálni az edzés hiányát, hogy nem eszek...
Titeket mi motivált a meggyógyuásra?
(Nem szabadna visszaesnem, mert eltiltanak a sporttól+lehet hogy visszaküldenek a kórházba.)
Nem szeretnék senkinek ötleteket adni, hogy hogy tegyék magukat tönkre. Én a kérdésemre szeretnék választ kapni.
Aki azért lenne itt, ez nem a fogyókúra kategória, hanem egy betegség.
Aki pedig csak azért kérdezi, hogy segítsen; Mindent eszek, csak a mennyiséget korlátozom le, ha fogyni akarok.
Szia:)
Egy lány vagyok, aki hosszú ideje párkapcsolatban él, és nekem is étkezési zavarom van.
3 dolog motivál; az egyik, hogy nyitott vagyok a növényi alapú étrendre, a barátom viszont hallani sem akar a dologról, amíg formába nem hozom magam. Nagyon szeretem őt, viszont az elveim is fontosak, ezért kénytelen vagyok hízni.
a második a testi funkcióim/energiaszintem/ idegrendszerem helyreállítása, amihez már megint csak kajálni kell
Aztán ott van még a mellméretem, ami bosszant. :'D szeretnék szép, formás alakot. Szeretnék nőiesebb lenni. (meg a hajam, bőröm, körmöm egészsége miatt is)
.
Elkezdtem megfigyelni a környezetemben élő nőket, akiket kedvelek és/vagy valamiért nagyra tartok. Mindegyik majd kicsattan az egészségtől, és nálam sokkal jobban néznek ki. Olyan akarok lenni, mint ők.
Sokat kell még fejlesztenem magam, és ebbe beletartozik a kalóriabevitelem növelése is.
És ehhez nem kell szemetet-junk food-ot enned, mert annak nincs tápértéke, csak üres kalória...levert leszel tőle, és talán még étvágyad sem lesz...
15# Köszönöm, hasznos a válaszod. Én lapos szeretnék lenni, szóval nálam ez nem cél, de az egészség nyílván fontos.
Én inkább csak egészségesen próbálok enni, de a növényi alapú étrend is biztos nagyon jó.:)
Mett már egy csomó mindenre leírtam a választ.
1 éve vagyok benne, keveset eszek, heti 4-szer edzek, nehezen veszem rá magam az evésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!